1 aylık McAfee LiveSafe hediyem vardı, şimdi 1 ay doldu sayılır. Yeni 1 yıllık bir antivirüs almak istiyorum. Şu an McAfee LiveSafe 13 5TL yıllık, 100-150 TL bandında bana önerebileceğiniz daha iyi bir program var mı? Bana sürekli 3-5 bin zararlı bağlantıdan kurtulduğunu söylüyor 690 tane Internet Explorer tehdidinden kurtulmuş ama internet explorel kurulu bile değil o yüzden güvenesim de gelmiyor. Her gün düzenli olarak 1 virüsten kurtulduğunu söylüyor fakat ben gün içinde 10 dakika belki Google'da geziniyorum onun dışında tamamen oyundayım, güvenimi kırdı yazılım. Önerilerinizi bekliyorum.
1 aylık McAfee LiveSafe hediyem vardı, şimdi 1 ay doldu sayılır. Yeni 1 yıllık bir antivirüs almak istiyorum. Şu an McAfee LiveSafe 13 5TL yıllık, 100-150 TL bandında bana önerebileceğiniz daha iyi bir program var mı? Bana sürekli 3-5 bin zararlı bağlantıdan kurtulduğunu söylüyor 690 tane Internet Explorer tehdidinden kurtulmuş ama internet explorel kurulu bile değil o yüzden güvenesim de gelmiyor. Her gün düzenli olarak 1 virüsten kurtulduğunu söylüyor fakat ben gün içinde 10 dakika belki Google'da geziniyorum onun dışında tamamen oyundayım, güvenimi kırdı yazılım. Önerilerinizi bekliyorum.
Ofis için iyidir McAfee, eğer dediğiniz gibi genellikle oyun oynuyorsanız ve oyunlarınız orijinal ise ücretsiz bir AV kullanabilirsiniz. Ücretli istiyorsanız 100-150 TL bandında önerim yok maalesef.
Norton™, PC, Mac ve mobil cihazlarınız için sektör öncüsü bir antivirüs ve güvenlik yazılımı sağlar. Bir Norton™ 360 planı indirin. Cihazlarınızın virüslere, fidye yazılımlarına, kötü amaçlı yazılım ve diğer çevrimiçi tehditlere karşı korunmasına yardımcı olun.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
İstersen, 3 ay BitDefender ya da Kaspersky kullanabilirsin. Hoşuna gideni satın alırsın.
Bitdefender Total Security 5 cihaz için 3 aylık ücretsiz lisans kampanyası hala devam ediyor. https://www.bitdefender.com/media/html/consumer/new/get-your-90-day-trial-opt/index.html Daha önceden @AJFA tarafından konusu açılmış olan 180 günlük kampanya sonlanmıştı, sonlanan kampanyanın konusu...
Bu makalemde, sizlere Kaspersky'ın kendi sitesinden, kendi hizmeti olarak resmi bir şekilde, Kaspersky Total Security 90 günlük lisans almayı göstereceğim. Bu işlem legal olaylar ile alakası yoktur Kaspersky sitesinde belirtmiş durumda. Bazı arkadaşlarımız Kaspersky promosyonlarını takip...
www.technopat.net
Bağımsız testlere göre kendine uygun güvenlik yazılımını seçebilirsin.