TAMİRATÖR Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 688 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rog strix G18 İ9 13980HX Rtx 4080 1Tb ssd 32Gb ram Windows 11 pro Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #1 Bu iki yazılımdan hangisini önerirsiniz? Fiyatta sıkıntım yok.
ateseren11 Kilopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 352 Çözümler 2 25 Haziran 2025 #2 İki yazılımı da bilmiyorum ama, Kaspersky kullanıyorum ve çok memnunum. Kaspersky tavsiye ederim.
sagosagobom Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 350 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #3 Kaspersky en iyisi en güvenlisi.
efe.566 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 184 Çözümler 1 25 Haziran 2025 #4 TAMİRATÖR dedi: Bu iki yazılımdan hangisini önerirsiniz? Fiyatta sıkıntım yok. Genişletmek için tıkla... Norton iyidir ama F/P (false-positive) oranı biraz yüksek 6 aydır Kaspersky kullanıyorum bir sıkıntı görmedim arka planda açık olmasına rağmen Kaspersky öneririm.
TAMİRATÖR dedi: Bu iki yazılımdan hangisini önerirsiniz? Fiyatta sıkıntım yok. Genişletmek için tıkla... Norton iyidir ama F/P (false-positive) oranı biraz yüksek 6 aydır Kaspersky kullanıyorum bir sıkıntı görmedim arka planda açık olmasına rağmen Kaspersky öneririm.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.596 Makaleler 5 Çözümler 275 25 Haziran 2025 #5 İkisi arasından Norton. Şahsen McAfee'nin reklam yazılımı olduğunu düşünüyorum. Alakasız bir alternatif daha: ESET. Çok sıkıntılı dosya ile maruz kalmıyorsanız Microsoft Defender bile yeterli olacaktır.
İkisi arasından Norton. Şahsen McAfee'nin reklam yazılımı olduğunu düşünüyorum. Alakasız bir alternatif daha: ESET. Çok sıkıntılı dosya ile maruz kalmıyorsanız Microsoft Defender bile yeterli olacaktır.
TAMİRATÖR Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 688 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rog strix G18 İ9 13980HX Rtx 4080 1Tb ssd 32Gb ram Windows 11 pro Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #6 ateseren11 dedi: İki yazılımı da bilmiyorum ama, Kaspersky kullanıyorum ve çok memnunum. Kaspersky tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Mobil cihazlarda kullanilabiliyor mu hocam?
ateseren11 dedi: İki yazılımı da bilmiyorum ama, Kaspersky kullanıyorum ve çok memnunum. Kaspersky tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Mobil cihazlarda kullanilabiliyor mu hocam?
efe.566 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 184 Çözümler 1 25 Haziran 2025 #7 TAMİRATÖR dedi: Mobil cihazlarda kullanilabiliyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Evet.
sagosagobom Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 350 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #8 TAMİRATÖR dedi: Mobil cihazlarda kullanilabiliyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Mobil cihazlardada kullanılıyor fakat sadece mobilde ESET daha iyi bir seçenek.
TAMİRATÖR dedi: Mobil cihazlarda kullanilabiliyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Mobil cihazlardada kullanılıyor fakat sadece mobilde ESET daha iyi bir seçenek.
efe.566 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 184 Çözümler 1 25 Haziran 2025 #9 TAMİRATÖR dedi: Mobil cihazlarda kullanilabiliyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Ama Play Store da yok Kaspersky sitesinden indirmeniz gerekiyor.
TAMİRATÖR dedi: Mobil cihazlarda kullanilabiliyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Ama Play Store da yok Kaspersky sitesinden indirmeniz gerekiyor.
TAMİRATÖR Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 688 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rog strix G18 İ9 13980HX Rtx 4080 1Tb ssd 32Gb ram Windows 11 pro Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #10 Sakuya Izayoi dedi: İkisi arasından Norton. Şahsen McAfee'nin reklam yazılımı olduğunu düşünüyorum. Alakasız bir alternatif daha: ESET. Çok sıkıntılı dosya ile maruz kalmıyorsanız Microsoft Defender bile yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Telefonda da kullanabileceğim bir yazılım lazim hocam belirtmeyi unutmusum ama hepsini gozden gecireceğim yine de.
Sakuya Izayoi dedi: İkisi arasından Norton. Şahsen McAfee'nin reklam yazılımı olduğunu düşünüyorum. Alakasız bir alternatif daha: ESET. Çok sıkıntılı dosya ile maruz kalmıyorsanız Microsoft Defender bile yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Telefonda da kullanabileceğim bir yazılım lazim hocam belirtmeyi unutmusum ama hepsini gozden gecireceğim yine de.