''McAfee Module Core Service'' 1GB bellek kullanma problemi

EggerR

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Chisinau
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524960550
Lisanslı McAfee internet security kullanıyorum. Fakat son 1-2 gündür oyunlarımda performans kaybı yaşadığımı fark ettim. Görev yöneticisini kontrol edeyim derken aşağıdaki manzara ile karşılaştım. Bellek kullanımı 900MB-1100MB arası değişiyor. Yabancı McAfee forumlarına baktığımda 1-2 gündür bu sorunu başkalarınında yaşadığını anladım. Büyük ihtimalle güncelleme yoluyla gelen bir problem. Konu hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Programı Geek Uninstaller aracılığıyla kaldırın. Kalıntı dosyalarını da kaldırın.
Geek Uninstaller - the best FREE uninstaller
Bakım yönergelerini uygulayın.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi
Bakım yönergeleri bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Sonra McAfee ürününü tekrar kurun.
McAfee - Antivirus, Endpoint Security, Encryption, Firewall, Email Security, Web Security, Network Security
En son güncelleştirmeleri alın. Bir kereliğe mahsus Tam tarama gerçekleştirin.
Tam bilmiyorum ama Oyun modu varsa açın.

Son olarak eğer zorunluluğunuz yoksa bu yazılımı kullanmayın.

Sadece bu güncellemede değil çok daha öncelerinde de benzer durumlar yaşanmış. Kaldırma işlemini yalnız kendi kaldırma aracı ile gerçekleştirin. http://download.mcafee.com/molbin/iss-loc/SupportTools/MCPR/MCPR.exe

Tavsiyem yeni bir güncelleme çıkmasını bekleyip kurulum yapmak. Genel bir sorunsa giderilir. Yine de kaldırma ve temizliğin ardından yeniden kurabilirsiniz.

Bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra 30MB-60MB arasında çalışmaya başladı.Şuan hiçbir işime engel olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…