McAfee nasıl kapatılır?

RRavyn

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhabalar. Dell 7559, I7 6700HQ ve GTX 960M'li bir laptop sahibiyim. McAfee diye bir antivirüs programı var, bana lisanslı bir şekilde geldi. 90 gün falan kaldı bitmesine lâkin ben kapatmak & kullanmak istemiyorum. Programı bir türlü kapatamıyorum. Görev yöneticisinden sonlandır diyorum lâkin hala çalışmaya devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisinden kapanmıyor. Direk denetim masasından kaldıracağım. Bir problem olur mu bu konuda?

Ek olarak, çoğu konudan edindiğim bilgiye göre, free antivirüs olarak Avira yükledim. Başka bir öneriniz var mı yoksa yeterli olur mu?

Kimse görev yöneticisinden kapat demedi. Bu şekilde aktif çalışan güvenlik yazılımları kapanmaz. Düşünsene basit bir zararlı giriyor, ilk işi antivirüs yazılımını kapatmak. Pat kapatır o zaman.

Bahsettiğim şekilde aktif korumalarını kapatabilirsin. Hiç kullanmayacaksan da zaten kaldırman gerektiğini belirttiler. Kendi kaldırma aracı ile kaldır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…