leonada
Decipat
Daha fazla
Merhaba, Lenovo ldeapad Slim 3 kullanıyorum. Şu an laptopta sadece Windows Defender var. Ama sistemde varlığıyla yokluğu bir olacak gerçekten kaliteli, ücretsiz sürümü de iyi olan bir av olsa fena olmaz diyorum. Ama karar veremiyordum pek çok av yükle sil yapıyordum ara ara Defender falan kafayı yedi sürekli bildirim atıyordu. Leonov Vantage uygulamasına gireyim dedim menülerde dolaşırken Lenovo'nun McAfee önerdiğini fark ettim. KYK oda arkadaşlarımdan birinin de laptopu Lenovo ve o da McAfee kullanıyor öneriyorda. Ama McAfee'nin daha çok Enterprise da işlevli olduğunu duydum. Ben gerek mobilde gerek laptopta çok oyun oynarım. McAfee benlikse bir şans vermek isterim eğer benlik değilse yoluma Defender ile devam ederim. Av de aradığım özellikler hafif olması, çok az kaynak kullanması, herhangi bir şekilde internete yük bindirmemesi, güvenilir olması ve oyun oynarken her şeye bildirim atmaması. McAfee önerir miydiniz?
Sistemimde Intel UHD Graphics ekran kartı, i5-12450H işlemci, 8 GB LPDDR5 4800 MHz RAM var.
Not: Şu ana kadar Comodo is, Kaspersky Free ve premium deneme, ESET premium deneme kullanmışlığım var. Bunlardan en işime gelen ESET ama ücretsiz versiyonu yok.
Sistemimde Intel UHD Graphics ekran kartı, i5-12450H işlemci, 8 GB LPDDR5 4800 MHz RAM var.
Not: Şu ana kadar Comodo is, Kaspersky Free ve premium deneme, ESET premium deneme kullanmışlığım var. Bunlardan en işime gelen ESET ama ücretsiz versiyonu yok.