McAfee neden önerilmiyor?

874836

Picopat
Arkadaşlar McAfee kötü diyorlar eskiden sürekli reklamları falan çıkıyordu neden şimdi çok kötü diyorlar? Hiç kullanmadım merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar McAfee kötü diyorlar eskiden sürekli reklamları falan çıkıyordu neden şimdi çok kötü diyorlar? Hiç kullanmadım merak ediyorum.

Hocam ben de onun üyeliği var almaz olaydım. Virüssüz bir şey indirdiğimde karantinaya alıyor, işin garip tarafı karantinadan dosyayı çıkaramıyorum. Yaşasın Kaspersky :)

McAfee uzun bir süreç içerisinde bir çok sorunla ünlendi bu yüzden kötü bir ünvana sahip.
Olup olmadık yerde herşeye virüs uyarısı veriyordu, aşırı derecede performans sorunu vardı sistemi yavaşlatıyordu çünkü yoğun kaynak kullanıyordu. McAfeeyi kaldırmak bile işkenceydi bilgisayardan, düşünün bu yazılımı kaldırmak için başka bir yazılım kullanıyordunuz. Herhangi bir oyun oynarken pat diye oyundan atıyor virüs uyarılarıyla karşılaşıyordunuz. Son durumu nedir bilmem fakat kötü ünleri bu şekilde geldi.

Mcafee reaktif bir antivirüs. Reaktif koruma genelde şirketlerde kullanılıyor. Ev kullanıcısı için proaktif antivirusler öneriliyor. Örneğin Kaspersky proaktif bir antivürüstür. Reaktif antivirüsler virüsün sisteme girmesine izin verir ancak yayılmasını engeller. Proaktif antivirusler ise virüsün sisteme girmesine izin vermez. Kabaca böyle.

Ayrıca Mcafee sisteme çok fazla müdahale eden, çok fazla performans düşüren bir antivirüs. Bir ara veri sattıkları haberleri vs de çıkmıştı. İtibar olarak da zedelenmiş bir firma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı