Çözüldü McAfee silinen dosyaları geri getirme var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Simaykinnie

Centipat
Daha fazla  
Bir süre önce indirdiğim bir dosyayı korsan algılayıp silmiş. Sorun bu değil. Dosyanın silinmesine rağmen geri getirme/yükleme gibi bir seçenek yok. Ya da böyle bir şey var mı? Sabahtan beri arıyorum ve çılgına döndürdü beni bu uygulama. Sanırım silip Windows Defender kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sistem geri yükleme dener misiniz? Olmaz ise Recuva deneyiniz.

Dostum gerçekten ne kadar teşekkür etsem az! Sorun olmazsa bir sorum olucak gerçekten McAfee işe yarar mı? Demek istediğim PC'im oldukça yavaş ve bildiğin depolamayı emiyor gibi silsem çok fark eder mi? Biraz alakasız olsada cevap verirsen çok müteşekkir olurum.

McAfee daha çok kurumsal için iyidir, ev kullanıcısı için fazla iyi değil bana kalırsa. Bilgisayarının güvenliğini sağlamak için: Öncelikle tarayıcı güvenliğini yapman gerekiyor. Tarayıcı güvenliği için, Mozilla Firefox, Brave gibi tarayıcıları kullanın korumayı ayarlardan yükseltin. Ardından, Malwarebytes browser guard eklentisini kurun ve sizi sahte sitelere, zararlı sitelere karşı koruyacaktır. Şimdi geriye kalan bilinçli kullanım ve antivirüs. Antivirüs için kesinlikle ESET kullanmalısın. Bilinçli kullanım için, her siteye tıklamamak. Bilindik siteler içerisinden gezmek. Korsan oyunu mümkünse indirmemek ya da indirilecekse bile çok dikkat etmek. ESET kurulduğu zaman tüm koruma ayarlarını Full yapın. Ağ güvenliği için Comodo firewall kullanın, internet trafiğine sık sık bakınız. Programlarınızı ve Windows'u güncel tutmaya özen gösterin ya da program açığı, Windows açığı olabilir. İndirmeden önce dosyayı VirusTotal gibi sitelere atabilirsiniz, antivirüs olmadan sonucu görebilirsiniz. Tahmini sonuçlar verebiliyor, kesin sonuç veremez bazen.

Bu arada, bu konular için bu kanala bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı