paradoxman Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 17 26 Ekim 2024 #1 McAfee'yi silmeye çalışıyorum, kaldırmak istediğiniz mcafee yazılımını seçin diyor ama hiçbir şey yok, ayrıca dosya konumunu da bulamıyorum.
McAfee'yi silmeye çalışıyorum, kaldırmak istediğiniz mcafee yazılımını seçin diyor ama hiçbir şey yok, ayrıca dosya konumunu da bulamıyorum.
uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 26 Ekim 2024 #2 paradoxman dedi: McAfee'yi silmeye çalışıyorum, kaldırmak istediğiniz mcafee yazılımını seçin diyor ama hiçbir şey yok, ayrıca dosya konumunu da bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Revo Uninstaller ile silebilirsiniz.
paradoxman dedi: McAfee'yi silmeye çalışıyorum, kaldırmak istediğiniz mcafee yazılımını seçin diyor ama hiçbir şey yok, ayrıca dosya konumunu da bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Revo Uninstaller ile silebilirsiniz.
paradoxman Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 17 26 Ekim 2024 #3 uchiha249 dedi: Revo Uninstaller ile silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... denedim ama aynı şekilde mcafee ye atti revoyu kullanmayı tam bilmiyorum ama denedim
uchiha249 dedi: Revo Uninstaller ile silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... denedim ama aynı şekilde mcafee ye atti revoyu kullanmayı tam bilmiyorum ama denedim
uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 26 Ekim 2024 #4 paradoxman dedi: denedim ama aynı şekilde mcafee ye atti revoyu kullanmayı tam bilmiyorum ama denedim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer tekrar olmazsa ilk görev yöneticisinden tüm görevleri kapatın, gizli simgeler kısmında da varsa oradan da kapatın. Sonra silmeye çalışın.
paradoxman dedi: denedim ama aynı şekilde mcafee ye atti revoyu kullanmayı tam bilmiyorum ama denedim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer tekrar olmazsa ilk görev yöneticisinden tüm görevleri kapatın, gizli simgeler kısmında da varsa oradan da kapatın. Sonra silmeye çalışın.
Merro playstation Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #5 Ya bunu 15 gün içinde silebilirsin 14. günde bile ne yaparsan yap silemezsin. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2024
paradoxman Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 17 28 Ekim 2024 #6 uchiha249 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer tekrar olmazsa ilk görev yöneticisinden tüm görevleri kapatın, gizli simgeler kısmında da varsa oradan da kapatın. Sonra silmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... erişimi engellendi diyor görev yöneticisinden olmuyo
uchiha249 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer tekrar olmazsa ilk görev yöneticisinden tüm görevleri kapatın, gizli simgeler kısmında da varsa oradan da kapatın. Sonra silmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... erişimi engellendi diyor görev yöneticisinden olmuyo