ibomete Kilopat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 141 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar McAfee virüs programı kullanıyorum, herhangi bir siteye erişimi engellemeyi bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar McAfee virüs programı kullanıyorum, herhangi bir siteye erişimi engellemeyi bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.451 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 20 Temmuz 2014 #2 Block a website
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 21 Temmuz 2014 #3 Aile Koruma ekranını açın. Seçenekleri genişletmek için bir kullanıcının yanındaki oku tıklatın. Ardından İsteğe Bağlı Ayarlara gidin. İsteğe Bağlı Ayarlar sayfasındaki Adres alanına bir Web sitesinin adresini yazın. Bloğu seçin ve ekleyin. Başka bir web sitesi engellemek için, 3 ve 4'ü tekrar adımları tekrar uygulayın.
Aile Koruma ekranını açın. Seçenekleri genişletmek için bir kullanıcının yanındaki oku tıklatın. Ardından İsteğe Bağlı Ayarlara gidin. İsteğe Bağlı Ayarlar sayfasındaki Adres alanına bir Web sitesinin adresini yazın. Bloğu seçin ve ekleyin. Başka bir web sitesi engellemek için, 3 ve 4'ü tekrar adımları tekrar uygulayın.
ibomete Kilopat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 141 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2014 #4 MF dedi: Aile Koruma ekranını açın. Seçenekleri genişletmek için bir kullanıcının yanındaki oku tıklatın. Ardından İsteğe Bağlı Ayarlara gidin. İsteğe Bağlı Ayarlar sayfasındaki Adres alanına bir Web sitesinin adresini yazın. Bloğu seçin ve ekleyin. Başka bir web sitesi engellemek için, 3 ve 4'ü tekrar adımları tekrar uygulayın. Genişletmek için tıkla... Maalesef aile koruma ekranı diye bir şey bulamıyorum.
MF dedi: Aile Koruma ekranını açın. Seçenekleri genişletmek için bir kullanıcının yanındaki oku tıklatın. Ardından İsteğe Bağlı Ayarlara gidin. İsteğe Bağlı Ayarlar sayfasındaki Adres alanına bir Web sitesinin adresini yazın. Bloğu seçin ve ekleyin. Başka bir web sitesi engellemek için, 3 ve 4'ü tekrar adımları tekrar uygulayın. Genişletmek için tıkla... Maalesef aile koruma ekranı diye bir şey bulamıyorum.
Ozan Turan Hectopat Katılım 10 Temmuz 2013 Mesajlar 563 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2014 #5 McAfee kullanmak zorunda mısınız? Eset, Kaspersky, Avast vb.. dururken neden reklam ürünü?
ibomete Kilopat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 141 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2014 #6 Ozan Turan dedi: McAfee kullanmak zorunda mısınız? Eset, Kaspersky, Avast vb.. dururken neden reklam ürünü? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı aldığımda 1 yıl ücretsiz verdiler. Üyeliğim bitincede tekrar yenilemeyi düşünüyorum, çok memnunum.
Ozan Turan dedi: McAfee kullanmak zorunda mısınız? Eset, Kaspersky, Avast vb.. dururken neden reklam ürünü? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı aldığımda 1 yıl ücretsiz verdiler. Üyeliğim bitincede tekrar yenilemeyi düşünüyorum, çok memnunum.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.451 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 21 Temmuz 2014 #7 Antivirus Software and Internet Security For Your PC or Mac | McAfee Mcafee plusta aile koruması olmadığı ve IS olmadığından o işlemleri yapamazsınız.
Antivirus Software and Internet Security For Your PC or Mac | McAfee Mcafee plusta aile koruması olmadığı ve IS olmadığından o işlemleri yapamazsınız.