H Huseyin_mc Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #41 theYagi dedi: Bu sitenin güvenirliğine nasıl emin olabiliriz? Sadece AV'leri yazmışlar, Tam bir kaynak yok. Genişletmek için tıkla... Bütün antivirüsleri denedim virüs testlerini yaptım, öyle kendim karar verip sundum
theYagi dedi: Bu sitenin güvenirliğine nasıl emin olabiliriz? Sadece AV'leri yazmışlar, Tam bir kaynak yok. Genişletmek için tıkla... Bütün antivirüsleri denedim virüs testlerini yaptım, öyle kendim karar verip sundum
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 13 Mayıs 2021 #42 Huseyin_mc dedi: Bütün antivirüsleri denedim virüs testlerini yaptım, öyle kendim karar verip sundum Genişletmek için tıkla... theYagi dedi: Kullanıcı olarak kullandığımız bütün AV'ler sistemi koruyor gibi görürüz, teknik araştırma yapılmadan bir sıralama yapmak doğru değil. Genişletmek için tıkla...
Huseyin_mc dedi: Bütün antivirüsleri denedim virüs testlerini yaptım, öyle kendim karar verip sundum Genişletmek için tıkla... theYagi dedi: Kullanıcı olarak kullandığımız bütün AV'ler sistemi koruyor gibi görürüz, teknik araştırma yapılmadan bir sıralama yapmak doğru değil. Genişletmek için tıkla...
H Huseyin_mc Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #43 Anlamadım?
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 13 Mayıs 2021 #44 Huseyin_mc dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı olarak yaptığımız testler bir anlam ifade etmez.
Huseyin_mc dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı olarak yaptığımız testler bir anlam ifade etmez.
H Huseyin_mc Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #45 theYagi dedi: Kullanıcı olarak yaptığımız testler bir anlam ifade etmez. Genişletmek için tıkla... Bütün sitelerde böyle yazıyor, inceleyebilirsiniz
theYagi dedi: Kullanıcı olarak yaptığımız testler bir anlam ifade etmez. Genişletmek için tıkla... Bütün sitelerde böyle yazıyor, inceleyebilirsiniz
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 13 Mayıs 2021 #46 Huseyin_mc dedi: Bütün sitelerde böyle yazıyor, inceleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Ben verilere güvenirim. Sitelere değil.
Huseyin_mc dedi: Bütün sitelerde böyle yazıyor, inceleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Ben verilere güvenirim. Sitelere değil.
H Huseyin_mc Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #47 theYagi dedi: Ben verilere güvenirim. Sitelere değil. Genişletmek için tıkla... Verilerde bunu diyor.
theYagi dedi: Ben verilere güvenirim. Sitelere değil. Genişletmek için tıkla... Verilerde bunu diyor.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 13 Mayıs 2021 #48 Huseyin_mc dedi: Verilerde bunu diyor. Genişletmek için tıkla... Kaynak
H Huseyin_mc Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #49 theYagi dedi: Kaynak Genişletmek için tıkla... ?