McAfee Total protection nasıldır?

Kagan61

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel
Meslek
Öğrenci
Kaspersky Total Security kullanıyordum fakat sistemle çakıştığı için mavi ekran yiyordum McAfee lisansım da var. Sizce kullanmalı mıyım? Sistemle çakışır mı? Yoksa Norton falan mı indirmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Yediğim mavi ekran kodu: Driver equal not less or equal.

Son düzenleyen: Moderatör:

Size tavsiyem ESET kullanmanız.

Abi ESET'le iyi anılarım yok ya McAfee lisansım var bilgin varsa yardımcı olur musun?

ESET biraz pahalı Norton hakkında bilginiz var mıdır?
@METANİC

ESET'i telefon da Norton'u da aktif şekilde bilgisayarlarımda kullanıyorum. Norton açık ara hepsinden daha iyi Kaspersky, ESET gibi programların sağlam olarak gördüğü birçok dosya da virüs buldu ve haklı da çıkıyor. Normal de uzun süre Kaspersky kullandım ama nortona geçtikten sonra direk 2 senelik lisans aldım.

McAfee'i çok önermiyorum. Evdeki bir bilgisayarda vardı ve ne kadar koruduğu tartışılır. Tavsiyem ESET ya da Norton kullanmanız. Veya Windows Defender da kullanabilirsiniz.

McAfee'i çok önermiyorum. Evdeki bir bilgisayarda vardı ve ne kadar koruduğu tartışılır. Tavsiyem ESET'ya da Norton kullanmanız. Veya Windows Defender da kullanabilirsiniz.

Cevabınız için teşekkür ederim Norton'a bakacağım Total Av'yi duydunuz mu nasıldır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…