miçobaba Hectopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.594 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #11 3ymen dedi: Çok teşekkürler. Hızlı tarama yaptım kötü yazılıma ait herhangi bir şey çıkmadı bu bildirimin kandırmacadan ibaret olduğunu gösterebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bu McAfee kullanmayın bence. Kasperskyında eklentisi vardı, onu kullanın.
3ymen dedi: Çok teşekkürler. Hızlı tarama yaptım kötü yazılıma ait herhangi bir şey çıkmadı bu bildirimin kandırmacadan ibaret olduğunu gösterebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bu McAfee kullanmayın bence. Kasperskyında eklentisi vardı, onu kullanın.
3ymen Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #12 miçobaba dedi: Hocam bu McAfee kullanmayın bence. Kasperskyında eklentisi vardı, onu kullanın. Genişletmek için tıkla... Onu kullanmaya başladım bilgilendirmenizden dolayı çok teşekkür ederim. artık korkm miçobaba dedi: Hocam bu McAfee kullanmayın bence. Kasperskyında eklentisi vardı, onu kullanın. Genişletmek için tıkla... ama gerek varmı kasperskyda hızlı tarama ile trojan bulunamadı birde attığım videoda bu bildirimin sahte olduğu hakkında konuşuyordu
miçobaba dedi: Hocam bu McAfee kullanmayın bence. Kasperskyında eklentisi vardı, onu kullanın. Genişletmek için tıkla... Onu kullanmaya başladım bilgilendirmenizden dolayı çok teşekkür ederim. artık korkm miçobaba dedi: Hocam bu McAfee kullanmayın bence. Kasperskyında eklentisi vardı, onu kullanın. Genişletmek için tıkla... ama gerek varmı kasperskyda hızlı tarama ile trojan bulunamadı birde attığım videoda bu bildirimin sahte olduğu hakkında konuşuyordu
A Arda4242 Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #13 3ymen dedi: Onu kullanmaya başladım bilgilendirmenizden dolayı çok teşekkür ederim. Artık korkm. Ama gerek var mı Kaspersky'da hızlı tarama ile trojan bulunamadı bir de attığım videoda bu bildirimin sahte olduğu hakkında konuşuyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam McAfee üyeliğiniz varsa tarama yapın bulacak mi trojan. Arda4242 dedi: Hocam McAfee üyeliğiniz varsa tarama yapın bulacak mi trojan. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu baslatan mesaja baktım yapmışsıniz zaten cevap vermenize gerek yok.
3ymen dedi: Onu kullanmaya başladım bilgilendirmenizden dolayı çok teşekkür ederim. Artık korkm. Ama gerek var mı Kaspersky'da hızlı tarama ile trojan bulunamadı bir de attığım videoda bu bildirimin sahte olduğu hakkında konuşuyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam McAfee üyeliğiniz varsa tarama yapın bulacak mi trojan. Arda4242 dedi: Hocam McAfee üyeliğiniz varsa tarama yapın bulacak mi trojan. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu baslatan mesaja baktım yapmışsıniz zaten cevap vermenize gerek yok.