EssOh Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #1 Merhaba telefonumda virüs taraması için McAfee taraması yaptım ve 1 tehdit bulundu yazıyor. Video Player yazıyor tehdit olarak. Silmeye çalışınca da cihaz yöneticisi uygulaması ekranına götürüyor. Tam anlayamadım, bu sorunu çözerseniz sevinirim.
Merhaba telefonumda virüs taraması için McAfee taraması yaptım ve 1 tehdit bulundu yazıyor. Video Player yazıyor tehdit olarak. Silmeye çalışınca da cihaz yöneticisi uygulaması ekranına götürüyor. Tam anlayamadım, bu sorunu çözerseniz sevinirim.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 28 Temmuz 2024 #2 McAfee uygulamasına cihaz yöneticisi izni verip tekrardan tara. Yerleşik video player değilse, bilgin dışında sonradan kurulmuş ise silersin.
McAfee uygulamasına cihaz yöneticisi izni verip tekrardan tara. Yerleşik video player değilse, bilgin dışında sonradan kurulmuş ise silersin.