N NewerTango Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #1 Merhaba McAfee veya Kaspersky almayı düşünüyorum, McAfee'nin kendini geliştirdiğini biliyorum, sizce hangisi alınmalı?
Merhaba McAfee veya Kaspersky almayı düşünüyorum, McAfee'nin kendini geliştirdiğini biliyorum, sizce hangisi alınmalı?
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 16 Ocak 2025 #2 Kaspersky en iyisi bu işin.
Spil3xx Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 841 Çözümler 6 Yer Türkiye/Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X/Anakart:Asus ROG STRIX B550-F GAMING/Ekran Kartı: Palit RTX 3080Ti OC 16 GB/Depolama: NVMe M.2 SSD 1Tb/Ram: Adata XPG lancher DDr5 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 16 Ocak 2025 #3 NewerTango dedi: Merhaba McAfee veya Kaspersky almayı düşünüyorum, McAfee'nin kendini geliştirdiğini biliyorum, sizce hangisi alınmalı? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç düşünmeden Kaspersky alın geçin. Piyasadaki en iyi AV kendisidir.
NewerTango dedi: Merhaba McAfee veya Kaspersky almayı düşünüyorum, McAfee'nin kendini geliştirdiğini biliyorum, sizce hangisi alınmalı? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç düşünmeden Kaspersky alın geçin. Piyasadaki en iyi AV kendisidir.
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #4 Kaspersky ikisi arasında seçim yaparsanız. Şahsen senelerdir ESET Security kullanıyorum. Ruslar biraz güven vermiyor bir dönem trojan var vs diye söylentiler çıkmıştı.
Kaspersky ikisi arasında seçim yaparsanız. Şahsen senelerdir ESET Security kullanıyorum. Ruslar biraz güven vermiyor bir dönem trojan var vs diye söylentiler çıkmıştı.