McAfee "Wi-Fi saldırı altında" sorunu

Yusuftr5

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar modemi yeni açtım telefondan Wi-Fi'ı yeni açtım bu cıktı. Ne yapmalıyım? Bağlantıyı kes diyor, bağlanamıyorum. Bu önemli bir şey mi ve ne yapmam lazım?

rree.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonunuzda Root var mı?
En son yüklediğiniz uygulamalar nedir?

Telefonunuzda Root var mı?
En son yüklediğiniz uygulamalar nedir?
Root yok AirBrush, X-VPN-No Logs Vnp Proxy, Duvar Kagıtları HD 4K, LightX, Pixomatic,True Key-Deezer,WallpapersCraft,Fake Chat, ınShot bunlar var Ne yapmam lazım? Wifiyi her actıgımda cıkıyor Lütfen bana yardım edin Yalvarırım

Son düzenleme:
Hmm... Anladığım kadarıyla telefonunuzda McAfee yüklü değil. O zaman bahsi geçen uyarı bir çeşit reklam.

Tavsiyem telefonunuzu rootlayıp AdAway programını kurun.

Ardından "Reklam etkisizleştirmeyi aktif et" seçeneğine tıklayarak gerekli host kaynaklarının inmesine izin verin.

Son olarak gelen uyarıyla birlikte telefonu yeniden başlatın ve reklamsız bir telefona merhaba deyin. :)

Hmm... Anladığım kadarıyla telefonunuzda McAfee yüklü değil. O zaman bahsi geçen uyarı bir çeşit reklam.

Tavsiyem telefonunuzu rootlayıp AdAway programını kurun.

Ardından "Reklam etkisizleştirmeyi aktif et" seçeneğine tıklayarak gerekli host kaynaklarının inmesine izin verin.

Son olarak gelen uyarıyla birlikte telefonu yeniden başlatın ve reklamsız bir telefona merhaba deyin. :)
sey telefonu yeni aldim 1 sene zor oldu alirken kasko filan yaptirdim rootlarsam garanti kapsami devre disi olmazmi_

Yok artık! Kasko mu? :eek:

Root işine girmeyin bence siz. :D Bildiğim kadarıyla garanti dışına çıkabiliyor bazı markalarda. Sıkıntı olmasın sizin için. :uyku:

Ayrıca yazınızı Türkçe imla kurallarına uygun bir şekilde düzenlerseniz hoş olur. Gereksiz yere bir günlük ban yememiş olursunuz böylece. :)

Yok sadece biraz şaşırdım, kasko falan. :)

Ayrıca bildiğim kadarıyla, klavyenizden dolayı "i" olarak yazmanızda bir sakınca yok sanırım. Sadece cümleye büyük harf ile başlayın ve noktalama işaretlerine dikkat edin yeter. :)

Ve son iki mesajınızı da düzenleyin. :)

Sorununuza dönersek, telefonunuza bir antivirüs yazılımı kurarak, telefonunuzu bi taratın bence. Avast Mobile Security'i deneyebilirsiniz mesela. (y)

Yok sadece biraz şaşırdım, kasko falan. :)

Ayrıca bildiğim kadarıyla, klavyenizden dolayı "i" olarak yazmanızda bir sakınca yok sanırım. Sadece cümleye büyük harf ile başlayın ve noktalama işaretlerine dikkat edin yeter. :)

Ve son iki mesajınızı da düzenleyin. :)

Sorununuza dönersek, telefonunuza bir antivirüs yazılımı kurarak, telefonunuzu bi taratın bence. Avast Mobile Security'i deneyebilirsiniz mesela. (y)
Avast yükledim taradı 1 zararlı birşey buldu bilinmeyen kaynakları kapattım wifi güvenliginide taradım sorun Çıkmadı iyi yazıyor. Yine teşekkürler İlginizden dolayı

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı