Merhaba arkadaşlar, McAfee aboneliğim vardı, ancak bilgisayarı aşırı yorduğunu ve NVIDIA gibi ekran kartı yazılımlarının bazı programlarını karantinaya aldığını fark ettim. Bilgisayarıma crack veya benzeri herhangi bir şey yüklemedim. Sizce McAfee kullanmayı bırakmalı mıyım?
Aklıselim kimsenin virüs programı kullanmasına ihtiyaç duyduğunu düşünmüyorum. İlla kullanacaksanız Malwarebytes tarzı sadece tarama için kullanabileceğiniz bir virüs programı gayet yeterli olur. Boşa para vermeyin.
Kesinlikle ama kesinlikle Comodo antivirüs Free öneririm çok iyi koruma sağlar ve çok hafif çalışır ama kullanacaksanız bilgisayardan az çok anlamanız gerek ve gerekli ayarları yaptıktan sonra piyasadaki çoğu antivirusden iyi olduğunu söyleyebilirim sanal bir ortamda dosyayı çalıştırıyor ve virüs olup olmadığınida hemen anlayabiliyor YT'den araştırabilirsiniz. Saygılarımla.