Minecraft sunucusu kurdum, PC'm üzerinden kardeşimle oynuyoruz. Oynarken sadece belli bir alanda bazen müzik sesi geliyor. Oyundaki müzik disklerinden herhangi birisi altyazılarda da gözükmüyor.
Eklediğimiz modlar böyle bir olayı tetiklemiyor. Video kayıtları var isteyene atarım. Ne olduğunu bilen var mı?
Minecraft sunucusu kurdum, PC'm üzerinden kardeşimle oynuyoruz. Oynarken sadece belli bir alanda bazen müzik sesi geliyor. Oyundaki müzik disklerinden herhangi birisi altyazılarda da gözükmüyor.
Eklediğimiz modlar böyle bir olayı tetiklemiyor. Video kayıtları var isteyene atarım. Ne olduğunu bilen var mı?
Hocam çözdüm çanta modu vardı çanta modundada moblar çantayla doğabiliyordu ondan ve çantalara müzik diski koyulabiliyordu evin altında mağara varmış moblar orada doğup çanta ile müzik sesi veriyorlarmış.sorun yok yani
Hocam çözdüm çanta modu vardı çanta modundada moblar çantayla doğabiliyordu ondan ve çantalara müzik diski koyulabiliyordu evin altında mağara varmış moblar orada doğup çanta ile müzik sesi veriyorlarmış. Sorun yok yani