Elektronik Mcdodo 20000MAH powerbank 399TL

Uygun fiyat arkadaşlar stok yoktu gelmiş.

Hayatı sorgulatan bir powerbank geçen yine aynı indirimden 10.00 mAh almıştım 5V 2.1a. Dolması 3 iş günü sürüyor. Bu 20.000 mAh. Artık seneye dolar. Alacak arkadaşlar dikkat etsin bu konuya. Ben telefondan çok kulaklık, gamepad vs. şarj etmek için aldım.

Bu fiyata iyi mi bu?

Yani markasına ve mAh seviyesine göre evet. Ama 5V 2.1a 20.000mAh powerbank, alırken hem powerbanki şarj etmesinin, hem de powerbank ile bir cihazı şarj etmenin kanı hızında olduğunu bilmek gerek. Kulaklık vs. için alınabilir.

Gerçek değeri 13.000 mah ortalama 6 7 saatte doluyor test ettim şarjı da fena etmiyor idare eder sonuçta 20000mah 400 liraya powerbank alıyoruz 1 tane almıştım ihtiyacım olsa 1 tane daha alırdım ama ihtiyacım yok sırf ucuz diye almak mantıklı da değil zor duruyorum şuan.

1 tane varsa gerek yok. Bende 10k mAh aldım. Gerçek değer vs. bakmadım. Anca şarj oluyor 4-5 saate. O da iyi bir şarj cihazı ve kabloyla. Dediğim gibi elinde hiç olmayan ve telefon dışında şarj edecek elekroniği olana yarar. Yoksa tavsiye edeceğim bir ürün değil şu anda en az 25W civarı alınmalı powerbank. Ben keşke sonrandan öyle alsaydım dedim.

Ben fiyat olarak bakıyorum 400tlye bedava.

Bence fiyat uygun, marka da güvenilir. 25 TL puanım vardı, 374 TL ödedim aldım bir tane. Teşekkür ederim paylaşım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…