D Denizzz0 Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, ben ekran koruyucumu yenilemek istiyorum fakat iki marka arasında kaldım. Sizce Mcdodo mu yoksa Spigen ekran koruyucu mu?
Arkadaşlar merhaba, ben ekran koruyucumu yenilemek istiyorum fakat iki marka arasında kaldım. Sizce Mcdodo mu yoksa Spigen ekran koruyucu mu?
emirkrall1 Picopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 192 Çözümler 1 20 Ağustos 2023 #2 Mcdodo'ya iyi diyorlar.
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 7 20 Ağustos 2023 #3 İkisi de iyi marka bildiğim kadarıyla.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #4 Denizzz0 dedi: Arkadaşlar merhaba, ben ekran koruyucumu yenilemek istiyorum fakat iki marka arasında kaldım. Sizce Mcdodo mu yoksa Spigen ekran koruyucu mu? Genişletmek için tıkla... Spigen, Buff veya Mcdodo tercih etmen fark etmez. Ucuz olanı tercih et.
Denizzz0 dedi: Arkadaşlar merhaba, ben ekran koruyucumu yenilemek istiyorum fakat iki marka arasında kaldım. Sizce Mcdodo mu yoksa Spigen ekran koruyucu mu? Genişletmek için tıkla... Spigen, Buff veya Mcdodo tercih etmen fark etmez. Ucuz olanı tercih et.