Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.609 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #1 Öncelikle merhaba; McDonald's uygulamasına giriyorum, konum Türkiye seçiyorum sonra bir şeyler ters gitti deyip hata veriyor. Bunu nasıl çözerim? Dosya Ekleri Screenshot_2025-05-11-20-47-56-634_com.mcdonalds.mobileapp.jpg 36,9 KB · Görüntüleme: 153
Öncelikle merhaba; McDonald's uygulamasına giriyorum, konum Türkiye seçiyorum sonra bir şeyler ters gitti deyip hata veriyor. Bunu nasıl çözerim?
V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #2 Lacaderal dedi: Öncelikle merhaba; McDonald's uygulamasına giriyorum, konum Türkiye seçiyorum sonra bir şeyler ters gitti deyip hata veriyor. Bunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Uygulama muhtemelen güncelleniyor ya da hata var yemek söyleyecekseniz bugünlük başka bir yeri tercih edin derim.
Lacaderal dedi: Öncelikle merhaba; McDonald's uygulamasına giriyorum, konum Türkiye seçiyorum sonra bir şeyler ters gitti deyip hata veriyor. Bunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Uygulama muhtemelen güncelleniyor ya da hata var yemek söyleyecekseniz bugünlük başka bir yeri tercih edin derim.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.562 Çözümler 121 11 Mayıs 2025 #3 Cihazınızda custom ROM veya root var mı?
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.609 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #4 Bcansiz74 dedi: Cihazınızda Custom ROM veya root var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama yurt dışı ve 250 TL imeil atmıştım. Telefon açıldı zaman kilit sembolü var yukarıda büyük ihtimal Custom ROM var.
Bcansiz74 dedi: Cihazınızda Custom ROM veya root var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama yurt dışı ve 250 TL imeil atmıştım. Telefon açıldı zaman kilit sembolü var yukarıda büyük ihtimal Custom ROM var.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.562 Çözümler 121 12 Mayıs 2025 #5 Lacaderal dedi: Bilmiyorum ama yurt dışı ve 250 TL imeil atmıştım. Telefon açıldı zaman kilit sembolü var yukarıda büyük ihtimal Custom ROM var. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle bu sebeple hata alıyorsunuz.
Lacaderal dedi: Bilmiyorum ama yurt dışı ve 250 TL imeil atmıştım. Telefon açıldı zaman kilit sembolü var yukarıda büyük ihtimal Custom ROM var. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle bu sebeple hata alıyorsunuz.
RebelsOffical Centipat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #6 Aynı hata bende de mevcut ek olarak o kilit simgesi cihazda ROM değil bootloadet kilitli demek bu da ROM root vb yapamazsın demek.
Aynı hata bende de mevcut ek olarak o kilit simgesi cihazda ROM değil bootloadet kilitli demek bu da ROM root vb yapamazsın demek.