Aliwsly Picopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #1 Burger Crush'ı ben her gün oynuyordum. 30 Ağustos itibarıyla oyun gözükmemeye başladı bende bir iki günlüğüne kalktı sandım ama komple mi kalktı bilmiyorum. Sizde de oldu mu, kalktı mı Burger Crush? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2024
Burger Crush'ı ben her gün oynuyordum. 30 Ağustos itibarıyla oyun gözükmemeye başladı bende bir iki günlüğüne kalktı sandım ama komple mi kalktı bilmiyorum. Sizde de oldu mu, kalktı mı Burger Crush?
nb3rat Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #2 Evet, 30 Ağustos itibarıyla McDonald's burger crush oyunu uygulamadan kaldırıldı. Artı 1 Eksi
KS KS Aliwsly Picopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #3 nb3rat dedi: Evet, 30 Ağustos itibarıyla McDonald's burger crush oyunu uygulamadan kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Ara sıra gelip gidiyor diye biliyorum Artı 0 Eksi
nb3rat dedi: Evet, 30 Ağustos itibarıyla McDonald's burger crush oyunu uygulamadan kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Ara sıra gelip gidiyor diye biliyorum