Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2023 #11 PunK4RocK dedi: Çok zor 750 Genişletmek için tıkla... Birkaç kere deneyince oluyor. Zaten kendi kendine yapıyor tüm komboları genelde Abd121 dedi: Uygulamanın adı ne PlayStore'da bulamıyorum Genişletmek için tıkla... Mcdonald's
PunK4RocK dedi: Çok zor 750 Genişletmek için tıkla... Birkaç kere deneyince oluyor. Zaten kendi kendine yapıyor tüm komboları genelde Abd121 dedi: Uygulamanın adı ne PlayStore'da bulamıyorum Genişletmek için tıkla... Mcdonald's
Gilaybey Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 547 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 22 Nisan 2023 #12 Barisdkmn dedi: 25 mayısa kadar geçerli. Genişletmek için tıkla... Bana ödül çıktı ama bir daha girip kazanırsam, kazandığım ilk ödül gidiyor mu acaba ?
Barisdkmn dedi: 25 mayısa kadar geçerli. Genişletmek için tıkla... Bana ödül çıktı ama bir daha girip kazanırsam, kazandığım ilk ödül gidiyor mu acaba ?
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2023 #13 Gilaybey dedi: Bana ödül çıktı ama bir daha girip kazanırsam, Kazandığım ilk ödül gidiyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Gitmiyor ama yeni ödül alamıyorsunuz. Yarın denerseniz yeni ödül alabilirsiniz. Eskisi gitmiyor.
Gilaybey dedi: Bana ödül çıktı ama bir daha girip kazanırsam, Kazandığım ilk ödül gidiyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Gitmiyor ama yeni ödül alamıyorsunuz. Yarın denerseniz yeni ödül alabilirsiniz. Eskisi gitmiyor.
N nExann Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 509 Çözümler 5 22 Nisan 2023 #14 Daha 100 saniye sürem kalmıştı 780 yaptım çok kolay aslında. Beşli yaparsanız süre artıyor ve diziliş yenileniyor.
Daha 100 saniye sürem kalmıştı 780 yaptım çok kolay aslında. Beşli yaparsanız süre artıyor ve diziliş yenileniyor.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2023 #15 nExann dedi: Daha 100 saniye sürem kalmıştı 780 yaptım çok kolay aslında. Beşli yaparsanız süre artıyor ve diziliş yenileniyor. Genişletmek için tıkla... Ben 5'li yapınca nedense süre vermiyor. Misal üst üste 3 kere 5'li gelse bile animasyon çok uzun sürdüğü ve süre vermediği için kaybediyorum.
nExann dedi: Daha 100 saniye sürem kalmıştı 780 yaptım çok kolay aslında. Beşli yaparsanız süre artıyor ve diziliş yenileniyor. Genişletmek için tıkla... Ben 5'li yapınca nedense süre vermiyor. Misal üst üste 3 kere 5'li gelse bile animasyon çok uzun sürdüğü ve süre vermediği için kaybediyorum.
N nExann Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 509 Çözümler 5 22 Nisan 2023 #16 Barisdkmn dedi: Ben 5'li yapınca nedense süre vermiyor. Misal üst üste 3 kere 5'li gelse bile animasyon çok uzun sürdüğü ve süre vermediği için kaybediyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi 2 kere denedim bir kendimden bir annemin telefonundan 2. denememde 10 saniyeyle falan kurtardım şans galiba.
Barisdkmn dedi: Ben 5'li yapınca nedense süre vermiyor. Misal üst üste 3 kere 5'li gelse bile animasyon çok uzun sürdüğü ve süre vermediği için kaybediyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi 2 kere denedim bir kendimden bir annemin telefonundan 2. denememde 10 saniyeyle falan kurtardım şans galiba.
Apelion Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #17 nExann dedi: Vallahi 2 kere denedim bir kendimden bir annemin telefonundan 2. denememde 10 saniyeyle falan kurtardım şans galiba. Genişletmek için tıkla... 150 defa oynadım geçemedim bugunu bulmuştum fixledilerde bugu artık mimkün değil galiba. Barisdkmn dedi: Birkaç kere deneyince oluyor. Zaten kendi kendine yapıyor tüm komboları genelde McDonald's. Genişletmek için tıkla... Kaç kere oynadım sayamadım ama olmadı. Barisdkmn dedi: Ben 5'li yapınca nedense süre vermiyor. Misal üst üste 3 kere 5'li gelse bile animasyon çok uzun sürdüğü ve süre vermediği için kaybediyorum. Genişletmek için tıkla... De mi değil mi bu bugla sürekli oynadığım zamanda bir kere Full beşli verdi süre bitti sonunda Son düzenleme: 22 Nisan 2023
nExann dedi: Vallahi 2 kere denedim bir kendimden bir annemin telefonundan 2. denememde 10 saniyeyle falan kurtardım şans galiba. Genişletmek için tıkla... 150 defa oynadım geçemedim bugunu bulmuştum fixledilerde bugu artık mimkün değil galiba. Barisdkmn dedi: Birkaç kere deneyince oluyor. Zaten kendi kendine yapıyor tüm komboları genelde McDonald's. Genişletmek için tıkla... Kaç kere oynadım sayamadım ama olmadı. Barisdkmn dedi: Ben 5'li yapınca nedense süre vermiyor. Misal üst üste 3 kere 5'li gelse bile animasyon çok uzun sürdüğü ve süre vermediği için kaybediyorum. Genişletmek için tıkla... De mi değil mi bu bugla sürekli oynadığım zamanda bir kere Full beşli verdi süre bitti sonunda
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2023 #18 Apelion dedi: 150 defa oynadım geçemedim bugunu bulmuştum fixledilerde bugu artık mimkün değil galiba. Kaç kere oynadım sayamadım ama olmadı. De mi değil mi bu bugla sürekli oynadığım zamanda bir kere Full beşli verdi süre bitti sonunda Genişletmek için tıkla... Süre verme mantığını tam anlamadım. Şansınızı deneyin bazen oluyor.
Apelion dedi: 150 defa oynadım geçemedim bugunu bulmuştum fixledilerde bugu artık mimkün değil galiba. Kaç kere oynadım sayamadım ama olmadı. De mi değil mi bu bugla sürekli oynadığım zamanda bir kere Full beşli verdi süre bitti sonunda Genişletmek için tıkla... Süre verme mantığını tam anlamadım. Şansınızı deneyin bazen oluyor.
enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #19 Nereden oynayacağım bulamadım uygulamada.
M maxfan Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 246 Yer İstanbul 22 Nisan 2023 #20 Oyunun taktiği basit aslında. Beşli yerine dörtlü yapın. Dörtlü yapınca +5 saniye veriyor, beşli yapınca animasyon yüzünden süre kaybediyoruz ve +5 saniye de vermiyor.
Oyunun taktiği basit aslında. Beşli yerine dörtlü yapın. Dörtlü yapınca +5 saniye veriyor, beşli yapınca animasyon yüzünden süre kaybediyoruz ve +5 saniye de vermiyor.