Sadullah Kilopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 764 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Bahçelievler Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2017 #11 nxkddnsbskxndbdjdndbshd dedi: İşlere bakıyorum da herkes deneyimli istiyor. Yahu kimsede demiyor çalışmadan nasıl deneyim kazanacaklar. Mağazalarda hep 18 üstü istiyor. Vialand AVM var yanımda oraya mı baksam acaba. Genişletmek için tıkla... Deneyim olayı biraz yalan. Git başvur daha önce şurda çalıştım diyip bi arkadaşının numarasını ver referans olarak oda müdür takliti yapsın..
nxkddnsbskxndbdjdndbshd dedi: İşlere bakıyorum da herkes deneyimli istiyor. Yahu kimsede demiyor çalışmadan nasıl deneyim kazanacaklar. Mağazalarda hep 18 üstü istiyor. Vialand AVM var yanımda oraya mı baksam acaba. Genişletmek için tıkla... Deneyim olayı biraz yalan. Git başvur daha önce şurda çalıştım diyip bi arkadaşının numarasını ver referans olarak oda müdür takliti yapsın..
nxkddnsbskxndbdjdndbshd Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 990 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kâinat 16 Şubat 2017 #12 Sadullah dedi: Deneyim olayı biraz yalan. Git başvur daha önce şurda çalıştım diyip bi arkadaşının numarasını ver referans olarak oda müdür takliti yapsın.. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Sadullah dedi: Deneyim olayı biraz yalan. Git başvur daha önce şurda çalıştım diyip bi arkadaşının numarasını ver referans olarak oda müdür takliti yapsın.. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkür ederim.