K kutalikor Centipat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #1 McDonald's uygulamasını Play Store'da aratınca McDonald's Japan uygulaması çıkıyor. Telefonuma nasıl indirebilirim?
McDonald's uygulamasını Play Store'da aratınca McDonald's Japan uygulaması çıkıyor. Telefonuma nasıl indirebilirim?
scylla37 Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #2 McDonald's - Apps on Google Play hocam buradan bir kontrol edin istiyorsanız. Artı 0 Eksi
imagawa Picopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 251 Çözümler 3 Yer Hatay,İskenderun Daha fazla Sistem Özellikleri PARDUS 23.4 Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #3 Telefonu aç kapa yap. Artı 0 Eksi
Kardevor Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 147 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #4 kutalikor dedi: McDonald's uygulamasını Play Store'da aratınca McDonald's Japan uygulaması çıkıyor. Telefonuma nasıl indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Vpn açık olabilir. Artı 0 Eksi
kutalikor dedi: McDonald's uygulamasını Play Store'da aratınca McDonald's Japan uygulaması çıkıyor. Telefonuma nasıl indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Vpn açık olabilir.
6 615226 Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 736 Çözümler 8 4 Eylül 2024 #5 Telefon marka model nedir? Kilii açık mı? Kilidi açık ise rootlu mu? Rootlu ise cihaz sertifikası var mı? Var ise safetynetten geçiyor mu? Artı 0 Eksi
Telefon marka model nedir? Kilii açık mı? Kilidi açık ise rootlu mu? Rootlu ise cihaz sertifikası var mı? Var ise safetynetten geçiyor mu?
KS KS K kutalikor Centipat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #6 LG q7+,ne kilidinden bahsettiğinizi anlamadım, rootlu değil Kardevor dedi: Vpn açık olabilir. Genişletmek için tıkla... Vpn açıkmış, kapatıp tekrar denedim yine olmadı. Artı 0 Eksi
LG q7+,ne kilidinden bahsettiğinizi anlamadım, rootlu değil Kardevor dedi: Vpn açık olabilir. Genişletmek için tıkla... Vpn açıkmış, kapatıp tekrar denedim yine olmadı.
Kardevor Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 147 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #7 kutalikor dedi: LG q7+,ne kilidinden bahsettiğinizi anlamadım, rootlu değil Vpn açıkmış, kapatıp tekrar denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Telefonunuzu yeniden başlatıp deneyin, bunun dışında aklıma çözüm yolu gelmiyor. Artı 0 Eksi
kutalikor dedi: LG q7+,ne kilidinden bahsettiğinizi anlamadım, rootlu değil Vpn açıkmış, kapatıp tekrar denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Telefonunuzu yeniden başlatıp deneyin, bunun dışında aklıma çözüm yolu gelmiyor.
KS KS K kutalikor Centipat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #8 Kardevor dedi: Telefonunuzu yeniden başlatıp deneyin, bunun dışında aklıma çözüm yolu gelmiyor Genişletmek için tıkla... Değişmedi. scylla37 dedi: McDonald's - Apps on Google Play hocam buradan bir kontrol edin istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Normalde indir yazan yerde "Bu telefon bu uygulamayla uyumlu değil" yazıyor. Artı 0 Eksi
Kardevor dedi: Telefonunuzu yeniden başlatıp deneyin, bunun dışında aklıma çözüm yolu gelmiyor Genişletmek için tıkla... Değişmedi. scylla37 dedi: McDonald's - Apps on Google Play hocam buradan bir kontrol edin istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Normalde indir yazan yerde "Bu telefon bu uygulamayla uyumlu değil" yazıyor.