McDonald's ve Burger King gibi yerlerde satılan milkshake evde nasıl yapılır?

Mc_Tuto

Centipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Arkadaşlar MC donald' s ve Burger King gibi yerlerde satılan Milkshake'yi evde nasıl yapabilirim? Bunun ev için olan bir makinesi var mıdır? Önceliğim makine, eğer makine yoksa çok zaman çalmayacak gündelik basit bir şekilde nasıl hangi malzemelerle yapabilirim? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• images (11).jpeg
    23,5 KB · Görüntüleme: 55
  • images (12).jpeg
    24 KB · Görüntüleme: 49
  • images (13).jpeg
    22,6 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
blender la yapılan tarifleri var google dan bulabilirsin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar bunun ev için olan bir makinesi var mıdır? Dediğim gibi önceliğim bu yönde.

Dışarıdaki satıcılar makine ile yapıyor. Yukarıda resimde görüntüleyebilirsin.

Hocam ona bakacak olursanız patates kızartmasını da dışarıda özel makine ile pişiriyorlar. Ama ben evinde patates kızartma makinesi veya milkshake makinesine sahip biri tanımıyorum. Makine satılıyorsa bile boş yere para vermenizi önermem basit bir Blender işinizi görecektir.

Blender ile yaptım, dışardaki tat ile arasında 10 kat var, sanki çilekli süt yapıyormuşum gibi oluyor. Patates kızartmasına gelecek olursak herkes aynı tatda yapabilir. Dışardaki patates kızartması makinesinin amacı hızlı ve pratik olması.

Ayrıyeten ben dışardaki makinelerden değil, ev için olan makine var mı diye arıyorum.

Ben yaptığımda çok fark olmamıştı ama bilemiyorum kişiden kişiye değişebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…