Iorveth Decapat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #81 LasTSHoT_0 dedi: 4K ile 2K Hz arasındaki fark çok mu fazla. Genişletmek için tıkla... Kanka cogu Pro bile 2K Hz de kullanıyor 4K Hz de işlemci zorlanabilir benim PC çok iyi değil ondan 2K Hz de kullanıyorum çok da öyle senin benim fark edebileceğin bir fark yok.
LasTSHoT_0 dedi: 4K ile 2K Hz arasındaki fark çok mu fazla. Genişletmek için tıkla... Kanka cogu Pro bile 2K Hz de kullanıyor 4K Hz de işlemci zorlanabilir benim PC çok iyi değil ondan 2K Hz de kullanıyorum çok da öyle senin benim fark edebileceğin bir fark yok.
S Snts Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #82 amd3461 dedi: Eywallah hocam bende az önce sipariş verdim gelsin bakalım 1350'e geldi beleş Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar indirimi nasıl sağlıyorsunuz? Detaylı anlatma ihtimaliniz var mı? Bu aralar ben de düşünüyorum da.
amd3461 dedi: Eywallah hocam bende az önce sipariş verdim gelsin bakalım 1350'e geldi beleş Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar indirimi nasıl sağlıyorsunuz? Detaylı anlatma ihtimaliniz var mı? Bu aralar ben de düşünüyorum da.
Iorveth Decapat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #83 İzycoyla Parolapara'yı indir oradan öde öyle almıştım.