Y yagiz55 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #1 1500 bütçem var. İyzico ile 400 TL indirim oluyormuş. Foruma baktım bayağı öneren vardı elim 15-16cm palm tutuş şekline sahibim.
1500 bütçem var. İyzico ile 400 TL indirim oluyormuş. Foruma baktım bayağı öneren vardı elim 15-16cm palm tutuş şekline sahibim.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #2 yagiz55 dedi: 1500 bütçem var. İyzico ile 400 TL indirim oluyormuş. Foruma baktım bayağı öneren vardı elim 15-16cm palm tutuş şekline sahibim. Genişletmek için tıkla... Shape olarak eline çok güzel oturur. Rengini beğendiysen yapıştır, şu an kullanıyorum. Sorun varsa cevaplarım.
yagiz55 dedi: 1500 bütçem var. İyzico ile 400 TL indirim oluyormuş. Foruma baktım bayağı öneren vardı elim 15-16cm palm tutuş şekline sahibim. Genişletmek için tıkla... Shape olarak eline çok güzel oturur. Rengini beğendiysen yapıştır, şu an kullanıyorum. Sorun varsa cevaplarım.
EmirHene Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.399 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #3 yagiz55 dedi: 1500 bütçem var. İyzico ile 400 TL indirim oluyormuş. Foruma baktım bayağı öneren vardı elim 15-16cm palm tutuş şekline sahibim. Genişletmek için tıkla... Alınır.
yagiz55 dedi: 1500 bütçem var. İyzico ile 400 TL indirim oluyormuş. Foruma baktım bayağı öneren vardı elim 15-16cm palm tutuş şekline sahibim. Genişletmek için tıkla... Alınır.
K kobe bryantt Femtopat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 27 15 Nisan 2025 #4 ubiiyy dedi: Shape olarak eline çok güzel oturur. Rengini beğendiysen yapıştır, şu an kullanıyorum. Sorun varsa cevaplarım. Genişletmek için tıkla... Sen ne anlarsın dostum.
ubiiyy dedi: Shape olarak eline çok güzel oturur. Rengini beğendiysen yapıştır, şu an kullanıyorum. Sorun varsa cevaplarım. Genişletmek için tıkla... Sen ne anlarsın dostum.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #5 kobe bryantt dedi: Sen ne anlarsın dostum. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim hocam.
Y yagiz55 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #6 ubiiyy dedi: Shape olarak eline çok güzel oturur. Rengini beğendiysen yapıştır, şu an kullanıyorum. Sorun varsa cevaplarım. Genişletmek için tıkla... Kırmızı için arada kaldım ya acaba beyazın stoklara gelmesini mi beklesem diye düşünüyorum.
ubiiyy dedi: Shape olarak eline çok güzel oturur. Rengini beğendiysen yapıştır, şu an kullanıyorum. Sorun varsa cevaplarım. Genişletmek için tıkla... Kırmızı için arada kaldım ya acaba beyazın stoklara gelmesini mi beklesem diye düşünüyorum.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #7 yagiz55 dedi: Kırmızı için arada kaldım ya acaba beyazın stoklara gelmesini mi beklesem diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz beklemen lazım, gelince pahalıdan satılabilir ayrıca. Ama Akko klavyeler zamsız gelmişti, belki bu da öyle olabilir.
yagiz55 dedi: Kırmızı için arada kaldım ya acaba beyazın stoklara gelmesini mi beklesem diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz beklemen lazım, gelince pahalıdan satılabilir ayrıca. Ama Akko klavyeler zamsız gelmişti, belki bu da öyle olabilir.
Y yagiz55 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #8 ubiiyy dedi: Biraz beklemen lazım, gelince pahalıdan satılabilir ayrıca. Ama Akko klavyeler zamsız gelmişti, belki bu da öyle olabilir. Genişletmek için tıkla... Umarım zamsız gelir ya yakında stoklara gelir yazıyor sayfasında ama bilemedim.
ubiiyy dedi: Biraz beklemen lazım, gelince pahalıdan satılabilir ayrıca. Ama Akko klavyeler zamsız gelmişti, belki bu da öyle olabilir. Genişletmek için tıkla... Umarım zamsız gelir ya yakında stoklara gelir yazıyor sayfasında ama bilemedim.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #9 yagiz55 dedi: Umarım zamsız gelir ya yakında stoklara gelir yazıyor sayfasında ama bilemedim. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1.5 haftadır öyle yazıyor.
yagiz55 dedi: Umarım zamsız gelir ya yakında stoklara gelir yazıyor sayfasında ama bilemedim. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1.5 haftadır öyle yazıyor.
Y yagiz55 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #10 ubiiyy dedi: Yaklaşık 1.5 haftadır öyle yazıyor. Genişletmek için tıkla... Ow o zaman sıkıntı ya kırmızıyı da beğenmedim pek şu an arada kaldım.
ubiiyy dedi: Yaklaşık 1.5 haftadır öyle yazıyor. Genişletmek için tıkla... Ow o zaman sıkıntı ya kırmızıyı da beğenmedim pek şu an arada kaldım.