Mchose A5 Ultra için skates önerisi

ObscuraMind

Zeptopat
Daha fazla  
Dostlar Mchose A5 Ultra farem var. Kendi orijinal skatezini göremedim. Önerdiğiniz uyumlu skatezler var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daire şeklinde satılan dot skatezler var, onlardan alabilirsin. Ben ATK Z1 Pro Max ile X-raypad Jade Dot Skatez kullanıyorum ve memnunum. Mousepad de önemli tabii. Cam padler için Obsidian modeli daha çok öneriliyor mesela. Bende FreeFall SV Base Haus Edition var, makul bir control yüzeyi var. Farenin altına 6 tane X-raypad Jade dot skatez yapıştırdım ve fazlasıyla iş görüyor.

Link gelir mi hocam, sanırım bulamadım. Mousepad olarak da Wraith'in Spirit Of Aim modelini düşünüyorum.

Link gelir mi hocam, sanırım bulamadım. Mousepad olarak da Wraith'in Spirit Of Aim modelini düşünüyorum.

Bendeki bundan. Farklı modelleri de var ama ben denemedim. Daha önce Viper Mini için Wraith'in kendi markası altında sattığı skatezlerden almıştım ve x-raypad olanlar açık ara daha iyi, onu söyleyebilirim.

A5 ultra için dot modeli mi uygundur ? Diğer modellerde uygunluk gösteriyor mu yoksa.

Dot modeli her fareye oluyor. Tabana eşit şekilde yapıştırıldığında sorun yaratmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…