Son sürüm dongle güncellemesinden sonra çalışmayan driver uygulamasını Config dosyasını düzenleyerek çalışır hale getirmeyi başardım. İsteyenler WinRAR'la yaptığım hem Türkçe hem kendi kendine Config dosyasını ilgili yere kopyalayan dosyayı indirip yükleyebilir. Bana sadece Config lazım ne yapayım virüslü dosyanı diyenler, Config dosyasını indirip Driver'ın olduğu dizine (muhtemelen C:\Program Files (X86)\MCHOSE Driver) atabilirler. Kuruluma driver açıksa sonlandırmak için bir komut eklediğimden kısa süre DOS ekranı görebilirsiniz, virüs atmayı henüz öğrenemedim.
Kurulumdan önce gerekenler:
En az 2.0.10.3 sürümüne yükseltilmiş mouse ve 5.9.0.0 sürümlü dongle (daha düşük sürümlerde de çalıştığı görülmüştür).
MCHOSE-Driver-1.3.0.3 driver, MCHOSE A5 Ultra v1.3.0.3 Driver Fix ve Config dosyaları aşağıdaki bağlantıdan indirilebilir.
Driver çalışıyor ve başarılı görünüyor. Ancak, MCHOSE driver fix VirusTotal taramasında virüslü olarak tespit edildi. Bunun bir sorun teşkil edip etmeyeceğini merak ediyorum.
Driver çalışıyor ve başarılı görünüyor. Ancak, MCHOSE driver fix VirusTotal taramasında virüslü olarak tespit edildi. Bunun bir sorun teşkil edip etmeyeceğini merak ediyorum.