MCHOSE A5 Ultra vs ATK Dragonfly A9 Plus

  • Konuyu başlatan Zekotha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 259
Bütçe
2000
Tamamdır ATK işini eledik tamamen. Aklıma son bir şey takıldı. Mouse cidden küçük duruyor. Ben de 192 adamım nispeten büyük bir sağ el sahibiyim. Bu problem yaratır mı mouse elimde kaybolacaksa teknik olarak bu kadar gelişmemiş ama daha büyük bir fareye yönelebilirim.

Hocam Rival 300S'e göre öneri yapalım diyeceğim ama onun şekli de çok acayip E5 otobanına benziyor. Aradaki farkı şöyle özetleyeyim sizlere:

1762456029279.png
 
Tamamdır ATK işini eledik tamamen. Aklıma son bir şey takıldı. Mouse cidden küçük duruyor. Ben de 192 adamım nispeten büyük bir sağ el sahibiyim. Bu problem yaratır mı mouse elimde kaybolacaksa teknik olarak bu kadar gelişmemiş ama daha büyük bir mousea yönelebilirim.
 
Tavsiye isteyen arkadaşa, elime gelen ürünün problemi hakkında yorum yaptım. Bunda ne gibi yanlışlık var anlamadım. Siz her ürünü bozulsun da garantiye yolliyim diye mi alıyorsunuz ? Bu bana olan durum yarın bu mouse'u alan arkadaşa da olabilir. Tercih sizin.
 
Tavsiye isteyen arkadaşa, elime gelen ürünün problemi hakkında yorum yaptım. Bunda ne gibi yanlışlık var anlamadım. Siz her ürünü bozulsun da garantiye yolliyim diye mi alıyorsunuz? Bu bana olan durum yarın bu fareyi alan arkadaşa da olabilir. Tercih sizin.

Teknoloji işi biraz da şans işi ben aynı mouse alırım atıyorum 5 yıl kullanırım hiçbir şey olmaz sen alırsın 1 aya bozulur ya da direkt bozuk gelir eğer bir üründe kronik bir sorun yoksa, çoğunluğun yaşadığı bir problem yoksa sizin şansınıza denk gelmiştir garantiniz varsa yollarsınız olay bu kadar. Sorun yaşadığınızı belirtmeniz gayet normal fakat sorunlu bir ürün değil herkes aynı sorunu yaşayacak diye bir kaide yok.
 
Tavsiye isteyen arkadaşa, elime gelen ürünün problemi hakkında yorum yaptım. Bunda ne gibi yanlışlık var anlamadım. Siz her ürünü bozulsun da garantiye yolliyim diye mi alıyorsunuz? Bu bana olan durum yarın bu fareyi alan arkadaşa da olabilir. Tercih sizin.

Hocam "siz her ürünü bozulsun da garantiye yolliyim diye mi alıyorsunuz? " cümleniz zaten başlı başına ofsayt. Siz ürüne para verdiğiniz halde garantiye yollamıyorsunuz. Samsung monitörü öğrenci indirimiyle kendi sitesinden alan biri ölü piksel çıktığı için 5 kere falan iade etmişti. Samsung asla tercih etmeyelim o zaman?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı