okto30 Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #1 MCHOSE A5 Ultra Black Gaming Mouse vs https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-m3-dark-night-8k-hz-kablosuz-gaming-mouse-p-54756 arkadaşlar claw palm arası bir tutuş şeklim var 2K Hz kullanmayı düşünüyorum parolpara ve İyzico ile almayı düşünüyorum hangisi daha iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2025
MCHOSE A5 Ultra Black Gaming Mouse vs https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-m3-dark-night-8k-hz-kablosuz-gaming-mouse-p-54756 arkadaşlar claw palm arası bir tutuş şeklim var 2K Hz kullanmayı düşünüyorum parolpara ve İyzico ile almayı düşünüyorum hangisi daha iyi olur.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 25 Ağustos 2025 #2 Ben A5 Ultra alırdım.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.191 Makaleler 3 Çözümler 21 25 Ağustos 2025 #3 okto30 dedi: MCHOSE A5 Ultra Black Gaming Mouse vs https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-m3-dark-night-8k-hz-kablosuz-gaming-mouse-p-54756 arkadaşlar claw palm arası bir tutuş şeklim var 2K Hz kullanmayı düşünüyorum parolpara ve İyzico ile almayı düşünüyorum hangisi daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Claw palm arası ise A5'in şekli daha uygun sadece claw ise M3 daha iyi olurdu ama sen tutuşuna göre A5 almalısın.
okto30 dedi: MCHOSE A5 Ultra Black Gaming Mouse vs https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-m3-dark-night-8k-hz-kablosuz-gaming-mouse-p-54756 arkadaşlar claw palm arası bir tutuş şeklim var 2K Hz kullanmayı düşünüyorum parolpara ve İyzico ile almayı düşünüyorum hangisi daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Claw palm arası ise A5'in şekli daha uygun sadece claw ise M3 daha iyi olurdu ama sen tutuşuna göre A5 almalısın.
okto30 Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #4 Mantar09 dedi: Claw palm arası ise A5'in şekli daha uygun sadece claw ise M3 daha iyi olurdu ama sen tutuşuna göre A5 almalısın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok sağ olun aralarındaki sensör farkınında hissedeceğimi düşünmüyorum zaten peki MCHOSE A5 Ultra 8K Hz Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-A5-13S) bununla MCHOSE A5 Ultra Black Gaming Mouse arasında ne fark var birisi sadece 8K Hz diğeride 4k/8k Hz.
Mantar09 dedi: Claw palm arası ise A5'in şekli daha uygun sadece claw ise M3 daha iyi olurdu ama sen tutuşuna göre A5 almalısın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok sağ olun aralarındaki sensör farkınında hissedeceğimi düşünmüyorum zaten peki MCHOSE A5 Ultra 8K Hz Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-A5-13S) bununla MCHOSE A5 Ultra Black Gaming Mouse arasında ne fark var birisi sadece 8K Hz diğeride 4k/8k Hz.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.191 Makaleler 3 Çözümler 21 25 Ağustos 2025 #5 okto30 dedi: Tamamdır hocam çok sağ olun aralarındaki sensör farkınında hissedeceğimi düşünmüyorum zaten peki MCHOSE A5 Ultra 8K Hz Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-A5-13S) bununla MCHOSE A5 Ultra Black Gaming Mouse arasında ne fark var birisi sadece 8K Hz diğeride 4k/8k Hz. Genişletmek için tıkla... Açıklama yanlış girilmiş ikisi de aynı hocam ikisi de kablolu 8K kablosuz 4K veriyor.
okto30 dedi: Tamamdır hocam çok sağ olun aralarındaki sensör farkınında hissedeceğimi düşünmüyorum zaten peki MCHOSE A5 Ultra 8K Hz Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-A5-13S) bununla MCHOSE A5 Ultra Black Gaming Mouse arasında ne fark var birisi sadece 8K Hz diğeride 4k/8k Hz. Genişletmek için tıkla... Açıklama yanlış girilmiş ikisi de aynı hocam ikisi de kablolu 8K kablosuz 4K veriyor.
okto30 Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #6 Mantar09 dedi: Açıklama yanlış girilmiş ikisi de aynı hocam ikisi de kablolu 8K kablosuz 4K veriyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok sağ olun.
Mantar09 dedi: Açıklama yanlış girilmiş ikisi de aynı hocam ikisi de kablolu 8K kablosuz 4K veriyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok sağ olun.