MCHOSE A5 Ultra vs VXE R1 Wireless Mouse

Revies

Kilopat
Arkadaşlar iki mouse arasında kaldım. Kablosuz fareler hakkında çok bilgim yok ikisi arasında ne gibi bir fark var? Hangisi iyi? Bir de indirimler varmış, açıklarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar iki mouse arasında kaldım. Kablosuz fareler hakkında çok bilgim yok ikisi arasında ne gibi bir fark var? Hangisi iyi? Bir de indirimler varmış, açıklarsanız sevinirim.
A5 ultra mcu olarak daha iyi. Kalan özellikler bakımından da daha iyi ama en göze çarpan bu olduğu için söyledim. Aynı şekilde hoşuna giderse rapoo vt9 air da alabilirsin.

A5 ultradaki realtek mcu almak daha mantıklı dediğim gibi ayrıca gaming genin garantisinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Tam olarak değil ama biraz şeffaflık var. Nasıl tanımlarım bilemedim, o yüzden bir youtube daki videolardan bak derim.
Teşekkür ederim. 1000-2000tl arası en iyi seçenek bu mudur performans açısından. teknik konulara çok hakim değilim, dpi sensör vs

hocam a5 aldım indirimle 400+ iyizico 186 tl geldi 300 tl daha gelicekmi bir de çekebiliyormuyuz parayı

hocam a5 aldım indirimle 400+ iyizico 186 tl geldi 300 tl daha gelicekmi bir de çekebiliyormuyuz parayı
300 TL şüpheli hocam. Destek adam akıllı bilgi vermiyor çünkü.
bir de çekebiliyormuyuz parayı
Parolaparadakini çekebiliyorsun ama iyzicodaki çekilmiyor. Sanal kart oluşturup çoğu sitede harcayabilirsin, en iyi çözüm o olur.

300 TL şüpheli hocam. Destek adam akıllı bilgi vermiyor çünkü.

Parolaparadakini çekebiliyorsun ama iyzicodaki çekilmiyor. Sanal kart oluşturup çoğu sitede harcayabilirsin, en iyi çözüm o olur.
hocam zaten bu mouse 1550 liradan zam yapmislar nerdeyse ayni fiyata geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…