MCHOSE Ace 60 alınır mı?

10 ay kullandım sonunda temassızlık yapmaya başladı iade edip G75 Pro aldım illa %60 şart değilse G75 Pro bakabilirsin.
Gaming Gen TR'den bahsediyorsun değil mi hocam? Ben klavye olmasa bile mouse almak istiyorum da oradan.

Gaming Gen TR'den bahsediyorsun değil mi hocam? Ben klavye olmasa bile mouse almak istiyorum da oradan.

Evet hocam Gaming Gen TR'ye güvenebilirsin hatta yeni klavyemi ve kasamı oradan aldım.

Evet hocam Gaming Gen TR'ye güvenebilirsin hatta yeni klavyemi ve kasamı oradan aldım.
Vatan, Teknosa, MediaMarkt gibi gibi yerlerden sonra gelen en güvenilir marka cidden, senin yazdığınla daha da içim ısındı orası ayrı. Doğrusunu söylemek gerekirse şuan için Wraith'ten hep alışveriş yaptım da gerçi o da 3 tane şey içindi. En son bu geçen cumartesi günü ATK A87 Pro sipariş vermiştim dün geldi. Bende onu kullanıyorum şuan. Umarım ilerleyen zamanlarda sıkıntı çıkarmaz. Hatta daha büyük kumar oynayıp mouse bile almıştım. Sanırsam mouse'larda arızalanmalar daha sık medyana geliyor ama ona rağmen şanslıyım ki 1,5 yıldır sıkıntısı çıkmadı. Böyle yazıyorum çünkü Wraith iade konusunda rezalet firma sanırsam. Zira kutusu açılmamış ürün istiyorlar iade için ve bu da kısaca "iade kabul olmuyor" demek. Yani öyle olması lazım. Zaten forumda da bir kaç arkadaşımız mağdur olmuştu bu durumdan.

10 ay kullandım sonunda temassızlık yapmaya başladı iade edip G75 Pro aldım illa %60 şart değilse G75 Pro bakabilirsin.
umarım olmaz trendyoldan almıştım😃

Hocam klavyeyi iade etmek yerine klavye yağı kullansanız veya temizleseydiniz temassızlık çözülmez miydi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı