MCHOSE Ace 60 Pro ve MCHOSE A5 Ultra iyi mi?

Bütçe
500

tunahanacr06

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 2-3 gündür araştırıyorum ve bugün MCHOSE Ace 60 Pro klavye ile MCHOSE A5 Ultra mouse siparişi verdim ve toplam 4200TL tuttu. Bu bütçeye tavsiye edebileceğiniz daha iyi bir klavye mouse var mıdır?
Kod yazarken bu klavye beni çok zorlar mı? Bu zamana kadar tam boy klavye kullandım.
Genelde oynadığım oyunlar CS2 + Rust.

Mouse pad olarak ne önerebilirsiniz? Çok para vermek istemiyorum, boyutu önemli değil. Küçük veya büyük olması fark etmez, 400-500TL maksimum bütçe.

Yaklaşık 2 aydır MCHOSE A5 Ultra kullanıyorum. Mouse şarj olarak iyi gidiyor. Mouse çok hafif benim tek sevmediğim yönü bu. Aslında sevmemek değil de bazen bastığımı anlayamıyorum. Fakat yine de öneririm.

Merhaba arkadaşlar 2-3 gündür araştırıyorum ve bugün MCHOSE Ace 60 Pro klavye ile MCHOSE A5 Ultra mouse siparişi verdim ve toplam 4200TL tuttu. Bu bütçeye tavsiye edebileceğiniz daha iyi bir klavye mouse var mıdır?
Kod yazarken bu klavye beni çok zorlar mı? Bu zamana kadar tam boy klavye kullandım.
Genelde oynadığım oyunlar CS2 + Rust.

Mouse pad olarak ne önerebilirsiniz? Çok para vermek istemiyorum, boyutu önemli değil. Küçük veya büyük olması fark etmez, 400-500TL maksimum bütçe.

Kod yazmak için bana göre hissiyat çok daha önemli. Mekanik tercih etseniz daha iyi olurdu. Mouse iyi, klavyede Aula F87 Pro tercih edilebilir. Pad için de Klasse Pro tercih edebilirsiniz.

Kod yazmak için bana göre hissiyat çok daha önemli. Mekanik tercih etseniz daha iyi olurdu. Mouse iyi, klavyede Aula F87 Pro tercih edilebilir. Pad için de Klasse Pro tercih edebilirsiniz.
F87 pro kablosuz sanırım ama rgb açıkken şarjı 22 saat gidiyor, kablosuz olmasının bir mantığı yok gibi geldi bana klavye geldikten sonra yazı yazma hissiyatı kötü olursa iade edip F87'yi deneyeceğim teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı