Elektronik MCHOSE Ace 60 Pro Parolapara ve İyzico ile 1400 TL

Driveri bulamadıysanız web driverini bırakayım hocam.

Driveri bulamadıysanız web driverini bırakayım hocam.

Olur vallahi hocam bulamadım.

Buldum bu sanırım ancak Rapid trigger ı açamadım senin bir bilgin var mı?

Ufak bir inceleme yolda şimdilik deneyimimi aktardım en azından paketlenme kargo süreci gibi şeyleri de onaylanmasını bekliyorum ses testide gelecek.

Merak edenler için bu şekilde.

Dosya Ekleri

• ace 60 kendisi.jpg
    203,1 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:

Tipi güzelmiş, RGB'ler maksta mı? Bir de, Rapid trigger için driverin key kısmından ekran görüntüsü atarsanız yardımcı olayım.

Bu tarz indirimler hep gelmemesi gereken zamana denk gelir zaten…
7 ay önce iyiki 2000 TL’ye Reddragon K530 Pro aldık, 1 ay sonra o kadar güzel seçenekler ve indirimler geldi ki…
Şansıma aldıktan sonra geliyor
K530 Pro’ya bin basar bunlar.

Bu tarz indirimler hep gelmemesi gereken zamana denk gelir zaten…
7 ay önce iyiki 2000 TL’ye Reddragon K530 Pro aldık, 1 ay sonra o kadar güzel seçenekler ve indirimler geldi ki…
Şansıma aldıktan sonra geliyor
Bana da 1-2 kez oldu öyle ondan sonra dedim zorunda kalmadıkça kampanyasız ürün almam.

Eki Görüntüle 2462687

Bu şekilde evet Max'ta gayet parlak tuşlar zaten ışık geçiriyor oda bir avantaj.

Kusuruma bakmayın görmemişim, wasd seçip press sens 0.20, release sens 0.10 yapın, en verimli bu şekilde kullanırsınız.

Ayrıca, wasd hariç tuşların hepsini seçip trigger traveli 1mm yapabilirsiniz.

Tabii öncesinde tüm tuşlar için kalibrasyon yapmanızı öneririm, yavaş ve sakince bastırabilirsiniz tüm tuşlara. Bir anda hızlıca bastırmayın, tek tek yapın.

Hocam uygulamasını buldunuz mu?

Buradan yapabilirsiniz.

Hocam kalibrasyon ne işe yarıyor tam olarak onu çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…