Elektronik MCHOSE Ace 60 Pro Parolapara ve İyzico ile 1400 TL

Parolaparadaki cashback her yerde geçerlimi Amazon'dan veya Trendyol'dan bir şey alsam geçerli olur mu?
Kampanyada şu şu sitelerde geçerlidir tarzı bir şey yazmıyor. ParolaCard troy kartı olduğu için muhtemelen troy kart destekleyen sitelerde çalışıyordur. Yine de destek@parolapara.com adresine mail atıp bir sorun derim.

Fun 60 pro/max ile ace 60 Pro arasında ne kadar fark vardır ve İyzico kampanyası da 30 Nisana kadar mı?

Fun 60 pro/max ile ace 60 Pro arasında ne kadar fark vardır ve İyzico kampanyası da 30 Nisana kadar mı?

Hocam fun 60 Pro'nun stoklara kaç TL'den geleceğini bilmiyoruz, 3 binden gelirse farka değmez deriz örnek olarak. Ama 2.5'dan gelirse de değer vs. kampanya 30 Nisana kadar. Ve evet FUN60 Max falan daha iyi.

gaming.gen.TR'de satılan her şey çok iyi zaten. (sponsorluk koruma çabaları)

Hocam bu ikili kombo sadece Gaming gende mi oluyor? Şu bugün son olan %20 cashback veren sitelerde de aynı sistem işler mi biliyor musun? PcKolik misal @Silinen üye

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam fun 60 Pro'nun stoklara kaç TL'den geleceğini bilmiyoruz, 3 binden gelirse farka değmez deriz örnek olarak. Ama 2.5'dan gelirse de değer vs. kampanya 30 Nisana kadar. Ve evet FUN60 Max falan daha iyi.
Sensör olarak denkler aşağı yukarı. Sonradan switch ve keycaps değiştirecekseniz alınabilir.
Arkadaşıma fun 60 Max aldırdım bende. Çok fiyat/performans ve kaliteli diye ama ben biraz daha ekonomik olması için ace 60 pro ya baktım. Ucuz ve manyetik olmasını istiyorum çünkü. Switchleri arasındaki fark nedir. Swtich değiştirmek için harcadığım para fun 60 için harcayacağım parayı geçmez mi?

Maalesef geçer fakat ace60'ın stok switchlerini satarsanız zararı karşılayabilir ya da direkt uranus switch versiyonunu alabilirsiniz. Sesi çok kötü, haberiniz olsun.

Yaklaşık 1100 TL'ye gidip lekker L60 alabilirsiniz 70 adet.

Hocam bu ikili kombo sadece Gaming gende mi oluyor? Şu bugün son olan %20 cashback veren sitelerde de aynı sistem işler mi biliyor musun? PcKolik misal @Silinen üye
Yani orası biraz alacağın yere bağlı. Çünkü bu ikili de ödeme kartı olarak parolapara ödeme yöntemi olarak iyzico kullanıyorsun. Yani ikisi aynı şey olmadığı için beraber kullanabiliyorsun. Başka yerde kullanacaksan da buna dikkat et. Ayrıca parolaparadan az önce cevap geldi. ParolaCard ile alışveriş yapabildiğiniz tüm sitelerde cashback geçerli dediler.

Hocam G75 Pro tofu switche stok gelmiş yapıştırdım 1 tane daha teşekkür ederim yardımınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…