MCHOSE G75 Pro en iyi seçenek. MCHOSE ace 60 Pro uzun ömürlü değil pek bu bütçelerde illaki manyetik isteyenler için öneriyoruz onu. MCHOSE G75 Pro alın.
Parolapara 18 yaş üzeri miMCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9)
Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun.www.gaming.gen.tr
Giriş seviye bir manyetik switch ama Madlions mad60/mad68 klavyelerinden iyidir ve fiyatı da cashbackler ile uyguna geliyor. FUN60 Pro'dan iyi midir orasını bilmiyorum ama biraz daha bütçesi olan onları bekleyebilir.
Cashbackleri nasıl kullanmanız gerektiğinden kısa bir bahsedeceğim.
Önce parolapara uygulamasını yükleyip hesap oluşturun. Sonra sizden kimlik ve adres doğrulaması falan istiyor, onları yapın.
Bahsettiğim cashback "Parola Card ile ilk harcamanda %50 cashback" kampanyası. (en fazla 400 TL'ye kadar)
Cashbackler kısmına bakarsanız görürsünüz.
Sağ alttaki ParolaCard kısmından sanal kart oluşturun.
Daha sonrasında İyzico uygulamasında da bir hesap oluşturun ve kampanyalar kısmındaki Gaming gen %10 indirim kampanyasına katılın.
Bu ikisini yaptıktan sonra klavyeyi sepete ekleyin ve sepete gidip ödeme sayfasına git seçeneğine tıklayın.
Gerekli kişisel bilgileri girdikten sonra İyzico ile öde seçeneğini seçin.
Eki Görüntüle 2459078
Daha sonra çıkan kısımda İyzico'ya hangi telefon numarası ile kayıtlı olduysanız o telefon numarasını yazın.
Bunu yaptıktan sonra karşınıza kart bilgilerini isteyen bir kısım çıkacak ve buraya da parolapara da açtığınız sanal kart bilgilerini giriyorsunuz.
Bu şekilde iki cashback kampanyasından da faydalanmış oluyorsunuz.
Eğer manyetik switch klavye yerine mekanik klavye istiyorsanız aynı kampanya ile G75 Pro alabilirsiniz.
@Deiinzz hocam konusunu açmıştı. @egemebb @enzyyx
Elektronik: MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL
Normalde 2499 TL olan MCHOSE G75 PRO %75 Cabbage Tofu Switch V3 RGB Kablosuz Hotswap Glacier Gradient Mekanik Gaming Klavye (MC-G75-6) parolapara ve İyzico ile 1550 TL'ye geliyor. Fiyatına göre üst düzey bir klavye, stok fiyatına dahi değecek bir klavye. Parolapara ve İyzico kampanyaları 30...www.technopat.net
Öyledir diye düşünüyorum. Artık zorunlu olduğu için sanırım hepsi yaş sınırı koyuyor ama veli onayı ile çoğunda yapılıyor 18 den küçüksen bile.Parolapara 18 yaş üzeri mi
Fun60 pro stokları yakında gelir muhtemelen ama fiyatı ne olur bilemiyoruz. Kalite olarak ace60 da fun60 da madlions dan iyidir. O yüzden madlionsdan uzak durmanızı öneririm ama diğer ikisi arasında fun60 daha kalitedir muhtemelen. Yine de gereksiz pahalı fiyattan satarlarsa iyi bir ürün olsa bile alınmaz bence. Çok bütçen yoksa ace60 al, bütçen varsa fun60 için bekleyebilirsin ama dediğim gibi fiyatı kaç olur bilemiyorum.Merhaba, bende çok kararsız kaldım. AKKO MONSGEEK FUN60 PRO switch ve malzeme kalitesi olarak MADLIONS MAD68/pro, MCHOSE ACE 60PRO klavyelerdinden daha mı iyi? Benim için klavye sesi, klavye estetik görünümü değil de performansı kalitesi önemli. Sizce FUN60 PRO bekliyim mi ne önerirsiniz?
Parolapara 18 yaş üzeri mi?
MCHOSE G75 Pro en iyi seçenek. MCHOSE ace 60 Pro uzun ömürlü değil pek bu bütçelerde illaki manyetik isteyenler için öneriyoruz onu. MCHOSE G75 Pro alın.
Attack Shark x68 ya da x65 pro nasıl? veya başka önerebileceğiniz bir klavye var mıdır? rapid trigger snap tap gibi şeyler önemliFun60 pro stokları yakında gelir muhtemelen ama fiyatı ne olur bilemiyoruz. Kalite olarak ace60 da fun60 da madlions dan iyidir. O yüzden madlionsdan uzak durmanızı öneririm ama diğer ikisi arasında fun60 daha kalitedir muhtemelen. Yine de gereksiz pahalı fiyattan satarlarsa iyi bir ürün olsa bile alınmaz bence. Çok bütçen yoksa ace60 al, bütçen varsa fun60 için bekleyebilirsin ama dediğim gibi fiyatı kaç olur bilemiyorum.
Attack Shark x68 ya da x65 pro nasıl? veya başka önerebileceğiniz bir klavye var mıdır? rapid trigger snap tap gibi şeyler önemliFun60 pro stokları yakında gelir muhtemelen ama fiyatı ne olur bilemiyoruz. Kalite olarak ace60 da fun60 da madlions dan iyidir. O yüzden madlionsdan uzak durmanızı öneririm ama diğer ikisi arasında fun60 daha kalitedir muhtemelen. Yine de gereksiz pahalı fiyattan satarlarsa iyi bir ürün olsa bile alınmaz bence. Çok bütçen yoksa ace60 al, bütçen varsa fun60 için bekleyebilirsin ama dediğim gibi fiyatı kaç olur bilemiyorum.
Attack Shark X68 ya da X65 Pro nasıl? Veya başka önerebileceğiniz bir klavye var mıdır? Rapid trigger snap tap gibi şeyler önemli.
Attack Shark X68 ya da X65 Pro nasıl? Veya başka önerebileceğiniz bir klavye var mıdır? Rapid trigger snap tap gibi şeyler önemli.
Öyle e-Devlet istiyor.
Hocam 2-3 yıl falan kurtarır mı MCHOSE 60 Pro.
Snap tapi her klavyede yapabiliyorsun. İllaki manyetik diyorsan al geç istediğini. Önerim ace60.
MCHOSE ace60 Pro bilmiyorum ama 1-2 yıl dayanır minimum. Gaming.gen.tr ürünü verir ise test ederiz
Snaptap nasıl her klavye hocam bir de manyetik ne işe yarıyor o zaman.