Elektronik MCHOSE Ace 60 Pro Parolapara ve İyzico ile 1400 TL

Parolapara 18 yaş üzeri mi

Merhaba, bende çok kararsız kaldım. AKKO MONSGEEK FUN60 PRO switch ve malzeme kalitesi olarak MADLIONS MAD68/pro, MCHOSE ACE 60PRO klavyelerdinden daha mı iyi? Benim için klavye sesi, klavye estetik görünümü değil de performansı kalitesi önemli. Sizce FUN60 PRO bekliyim mi ne önerirsiniz?

Fun60 pro stokları yakında gelir muhtemelen ama fiyatı ne olur bilemiyoruz. Kalite olarak ace60 da fun60 da madlions dan iyidir. O yüzden madlionsdan uzak durmanızı öneririm ama diğer ikisi arasında fun60 daha kalitedir muhtemelen. Yine de gereksiz pahalı fiyattan satarlarsa iyi bir ürün olsa bile alınmaz bence. Çok bütçen yoksa ace60 al, bütçen varsa fun60 için bekleyebilirsin ama dediğim gibi fiyatı kaç olur bilemiyorum.

Attack Shark x68 ya da x65 pro nasıl? veya başka önerebileceğiniz bir klavye var mıdır? rapid trigger snap tap gibi şeyler önemli

Attack Shark x68 ya da x65 pro nasıl? veya başka önerebileceğiniz bir klavye var mıdır? rapid trigger snap tap gibi şeyler önemli

Snap tapi her klavyede yapabiliyorsun. İllaha manyetik diyorsan al geç istediğini. önerim ace60.

Öyle e-Devlet istiyor.

Hocam 2-3 yıl falan kurtarır mı MCHOSE 60 Pro.

MCHOSE ace60 Pro bilmiyorum ama 1-2 yıl dayanır minimum. Gaming.gen.tr ürünü verir ise test ederiz

Son düzenleme:
Snap tapi her klavyede yapabiliyorsun. İllaki manyetik diyorsan al geç istediğini. Önerim ace60.

MCHOSE ace60 Pro bilmiyorum ama 1-2 yıl dayanır minimum. Gaming.gen.tr ürünü verir ise test ederiz

Snaptap nasıl her klavye hocam bir de manyetik ne işe yarıyor o zaman.

Snaptap nasıl her klavye hocam bir de manyetik ne işe yarıyor o zaman.

Manyetik olmasının snap tap ile bir alakası yok, ekstradan program indirirseniz tüm klavyelerle kullanabilirsiniz. Sadece manyetik olması Rapid trigger ile beraber daha efektif kullanmanıza yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…