X Xenon123 Femtopat Katılım 7 Haziran 2025 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #1 MCHOSE Ace 60 Pro almaya karar verdim fakat hangi switchi seçeceğimi bilmiyorum. Sizce hangisini seçmeliyim? 1-) Ice Blue MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr 2-) Uranus MCHOSE Ace60 Pro %60 Hall Effect Gaming Klavye Yüksek kaliteli hall effect sensörleri hassas doğrusal algılama sağlayarak ultra yüksek hassasiyet ve olağanüstü yanıt verme özelliği sunar. www.gaming.gen.tr 3-) Uranus SE MCHOSE Ace60 Pro %60 Mekanik Gaming Klavye Rekabette bir adım önde olun ve istikrarlı, güvenilir performansla her savaşta gidişatı değiştirin. www.gaming.gen.tr
MCHOSE Ace 60 Pro almaya karar verdim fakat hangi switchi seçeceğimi bilmiyorum. Sizce hangisini seçmeliyim? 1-) Ice Blue MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr 2-) Uranus MCHOSE Ace60 Pro %60 Hall Effect Gaming Klavye Yüksek kaliteli hall effect sensörleri hassas doğrusal algılama sağlayarak ultra yüksek hassasiyet ve olağanüstü yanıt verme özelliği sunar. www.gaming.gen.tr 3-) Uranus SE MCHOSE Ace60 Pro %60 Mekanik Gaming Klavye Rekabette bir adım önde olun ve istikrarlı, güvenilir performansla her savaşta gidişatı değiştirin. www.gaming.gen.tr
Sanctum72 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 942 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 9800X3D Aorus Elite X870 Wifi Ice Arctic Liquid Freezer 280 ARGB White XPG Lancer 6000 Mhz Cl30 16x2 Ram Kioxia Exceria Pro 1Tb SSD Sapphire Pure 7800XT 16gb LianLi Lancool 207 White Rajintek Cratos 1200 Watt Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #2 Xenon123 dedi: MCHOSE Ace 60 Pro almaya karar verdim fakat hangi switchi seçeceğimi bilmiyorum. Sizce hangisini seçmeliyim? 1-) Ice Blue MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr 2-) Uranus MCHOSE Ace60 Pro %60 Hall Effect Gaming Klavye Yüksek kaliteli hall effect sensörleri hassas doğrusal algılama sağlayarak ultra yüksek hassasiyet ve olağanüstü yanıt verme özelliği sunar. www.gaming.gen.tr 3-) Uranus SE MCHOSE Ace60 Pro %60 Mekanik Gaming Klavye Rekabette bir adım önde olun ve istikrarlı, güvenilir performansla her savaşta gidişatı değiştirin. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Uranus daha iyi olması lazım. SE olmayanı. Bir de illaki %60 mı düşünüyorsunuz. Jet75 ve ace 68 modelleri de baya iyi.
Xenon123 dedi: MCHOSE Ace 60 Pro almaya karar verdim fakat hangi switchi seçeceğimi bilmiyorum. Sizce hangisini seçmeliyim? 1-) Ice Blue MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr 2-) Uranus MCHOSE Ace60 Pro %60 Hall Effect Gaming Klavye Yüksek kaliteli hall effect sensörleri hassas doğrusal algılama sağlayarak ultra yüksek hassasiyet ve olağanüstü yanıt verme özelliği sunar. www.gaming.gen.tr 3-) Uranus SE MCHOSE Ace60 Pro %60 Mekanik Gaming Klavye Rekabette bir adım önde olun ve istikrarlı, güvenilir performansla her savaşta gidişatı değiştirin. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Uranus daha iyi olması lazım. SE olmayanı. Bir de illaki %60 mı düşünüyorsunuz. Jet75 ve ace 68 modelleri de baya iyi.
IhateplasmaX Picopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 471 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #3 Xenon123 dedi: MCHOSE Ace 60 Pro almaya karar verdim fakat hangi switchi seçeceğimi bilmiyorum. Sizce hangisini seçmeliyim? 1-) ıce blue. MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr 2-) uranus. MCHOSE Ace60 Pro %60 Hall Effect Gaming Klavye Yüksek kaliteli hall effect sensörleri hassas doğrusal algılama sağlayarak ultra yüksek hassasiyet ve olağanüstü yanıt verme özelliği sunar. www.gaming.gen.tr 3-) uranus SE. MCHOSE Ace60 Pro %60 Mekanik Gaming Klavye Rekabette bir adım önde olun ve istikrarlı, güvenilir performansla her savaşta gidişatı değiştirin. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Sirf switch icin 1K artma. Ice blue al gec. Bende aldim ice blue.
Xenon123 dedi: MCHOSE Ace 60 Pro almaya karar verdim fakat hangi switchi seçeceğimi bilmiyorum. Sizce hangisini seçmeliyim? 1-) ıce blue. MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr 2-) uranus. MCHOSE Ace60 Pro %60 Hall Effect Gaming Klavye Yüksek kaliteli hall effect sensörleri hassas doğrusal algılama sağlayarak ultra yüksek hassasiyet ve olağanüstü yanıt verme özelliği sunar. www.gaming.gen.tr 3-) uranus SE. MCHOSE Ace60 Pro %60 Mekanik Gaming Klavye Rekabette bir adım önde olun ve istikrarlı, güvenilir performansla her savaşta gidişatı değiştirin. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Sirf switch icin 1K artma. Ice blue al gec. Bende aldim ice blue.
Sanctum72 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 942 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 9800X3D Aorus Elite X870 Wifi Ice Arctic Liquid Freezer 280 ARGB White XPG Lancer 6000 Mhz Cl30 16x2 Ram Kioxia Exceria Pro 1Tb SSD Sapphire Pure 7800XT 16gb LianLi Lancool 207 White Rajintek Cratos 1200 Watt Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #4 IhateplasmaX dedi: Sirf switch icin 1K artma. Ice blue al gec. Bende aldim ice blue. Genişletmek için tıkla... Ice blue switch de iyi ama uranus daha iyi. 1k farka değmez ama evet. 1k çıkıcaksan jet 75 ya da ace 68 al.
IhateplasmaX dedi: Sirf switch icin 1K artma. Ice blue al gec. Bende aldim ice blue. Genişletmek için tıkla... Ice blue switch de iyi ama uranus daha iyi. 1k farka değmez ama evet. 1k çıkıcaksan jet 75 ya da ace 68 al.
X Xenon123 Femtopat Katılım 7 Haziran 2025 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #5 Sanctum72 dedi: Ice blue switch de iyi ama uranus daha iyi. 1K farka değmez ama evet. 1K çıkacaksan jet 75 ya da ace 68 al. Genişletmek için tıkla... Hocam Ace 60'ın kalitesi, yazılımı vs. beni üzmeyecekse 1K çıkmayı düşünmüyorum.
Sanctum72 dedi: Ice blue switch de iyi ama uranus daha iyi. 1K farka değmez ama evet. 1K çıkacaksan jet 75 ya da ace 68 al. Genişletmek için tıkla... Hocam Ace 60'ın kalitesi, yazılımı vs. beni üzmeyecekse 1K çıkmayı düşünmüyorum.
IhateplasmaX Picopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 471 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #6 Xenon123 dedi: Hocam Ace 60'ın kalitesi, yazılımı vs. beni üzmeyecekse 1K çıkmayı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçen yoksa zorlama. Ace 60 Pro ice blue switch ile mutluyum. Manyetik istiyorsan al gec.
Xenon123 dedi: Hocam Ace 60'ın kalitesi, yazılımı vs. beni üzmeyecekse 1K çıkmayı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçen yoksa zorlama. Ace 60 Pro ice blue switch ile mutluyum. Manyetik istiyorsan al gec.
Sanctum72 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 942 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 9800X3D Aorus Elite X870 Wifi Ice Arctic Liquid Freezer 280 ARGB White XPG Lancer 6000 Mhz Cl30 16x2 Ram Kioxia Exceria Pro 1Tb SSD Sapphire Pure 7800XT 16gb LianLi Lancool 207 White Rajintek Cratos 1200 Watt Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #7 Xenon123 dedi: Hocam Ace 60'ın kalitesi, yazılımı vs. beni üzmeyecekse 1K çıkmayı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... MCHOSE Ace68 E-sport White Gaming Klavye Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar. www.gaming.gen.tr Bunu al ace 60 3k alacağına. Mchose yazılımı çok kaliteli. Jet75 modelini kullanıyorum ve aşşırı memnunum.
Xenon123 dedi: Hocam Ace 60'ın kalitesi, yazılımı vs. beni üzmeyecekse 1K çıkmayı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... MCHOSE Ace68 E-sport White Gaming Klavye Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar. www.gaming.gen.tr Bunu al ace 60 3k alacağına. Mchose yazılımı çok kaliteli. Jet75 modelini kullanıyorum ve aşşırı memnunum.
IhateplasmaX Picopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 471 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #8 Sanctum72 dedi: MCHOSE Ace68 E-sport White Gaming Klavye Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar. www.gaming.gen.tr Bunu al ace 60 3k alacağına. Mchose yazılımı çok kaliteli. Jet75 modelini kullanıyorum ve aşşırı memnunum. Genişletmek için tıkla... Ace 60 hangi marka? Butceyi cok harcamak istemiyorum demis. Ace 60 pro ice blue alinir.
Sanctum72 dedi: MCHOSE Ace68 E-sport White Gaming Klavye Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar. www.gaming.gen.tr Bunu al ace 60 3k alacağına. Mchose yazılımı çok kaliteli. Jet75 modelini kullanıyorum ve aşşırı memnunum. Genişletmek için tıkla... Ace 60 hangi marka? Butceyi cok harcamak istemiyorum demis. Ace 60 pro ice blue alinir.
Sanctum72 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 942 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 9800X3D Aorus Elite X870 Wifi Ice Arctic Liquid Freezer 280 ARGB White XPG Lancer 6000 Mhz Cl30 16x2 Ram Kioxia Exceria Pro 1Tb SSD Sapphire Pure 7800XT 16gb LianLi Lancool 207 White Rajintek Cratos 1200 Watt Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #9 IhateplasmaX dedi: Ace 60 hangi marka? Butceyi cok harcamak istemiyorum demis. Ace 60 pro ice blue alinir. Genişletmek için tıkla... Nasıl hangi marka ? Mchose işte. Evet pro ice blue alınır ama parası varsa uranus switchler daha iyi ve ace 68 modelinde f tuşları mevcut. Daha rahat bir klavye genel olarak. Ayrıca ace 60 modeline göre seste iyileştirmeler var.
IhateplasmaX dedi: Ace 60 hangi marka? Butceyi cok harcamak istemiyorum demis. Ace 60 pro ice blue alinir. Genişletmek için tıkla... Nasıl hangi marka ? Mchose işte. Evet pro ice blue alınır ama parası varsa uranus switchler daha iyi ve ace 68 modelinde f tuşları mevcut. Daha rahat bir klavye genel olarak. Ayrıca ace 60 modeline göre seste iyileştirmeler var.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 17 Ağustos 2025 #10 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda hepsinin ses videosu var. Tercihine göre alabilirsin. Ama bence aradaki 1K fiyata değmez.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda hepsinin ses videosu var. Tercihine göre alabilirsin. Ama bence aradaki 1K fiyata değmez.