Genelde CS ve Valorant oynuyorum. Rapid trigger ve snap tap CS de yasaklı olduğundan CS oynarken kapatmam gerek ama Web driverı Çince olduğu için hiçbir şey anlamıyorum. Klavyenin web driverına girdim tarayıcının çevirisini kullansam bile yarım çeviriyor bazı yerleri hiç çevirmiyor bunu düzeltebilir miyim? Yapmamı önerdiğiniz ayarlar var mı? @kxy@egemebb@enzyyx@Deiinzz
Genelde CS ve Valorant oynuyorum. Rapid trigger ve snap tap CS de yasaklı olduğundan CS oynarken kapatmam gerek ama web driverı Çince olduğu için hiçbir şey anlamıyorum. Klavyenin web driverına girdim tarayıcının çevirisini kullansam bile yarım çeviriyor bazı yerleri hiç çevirmiyor bunu düzeltebilir miyim? Yapmamı önerdiğiniz ayarlar var mı? @kxy@egemebb@enzyyx@Deiinzz
Bu kısım snap tap kısmı, bu kısımda current binding var. Snap tapi etkinleştirip atama yaparsan fotoğrafta gördündüğü gibi görünür, yanında da çöp kutusu işareti var zaten. CS'de sadece snap tap yasak bu arada, o kısımda current binding de bir şey yoksa, atama yapmamışsan kapalı olmuş oluyor. 8000 Hz'de kullanabilirsin: Deiinzz
Bu kısım snap tap kısmı, bu kısımda current binding var. Snap tapi etkinleştirip atama yaparsan fotoğrafta gördündüğü gibi görünür, yanında da çöp kutusu işareti var zaten. CS'de sadece snap tap yasak bu arada, o kısımda current binding de bir şey yoksa, atama yapmamışsan kapalı olmuş oluyor. 8000 Hz'de kullanabilirsin: Deiinzz
CS de yasak olduğunu biliyorum hocam o yüzden RT ve Snap tapi CS girerken kapatırım. Genelde Valorant oynuyorum zaten. Bu RT ayarı ve hassasiyet ayarları nasıl olmalı peki? Şu anda böyle.