MCHOSE Ace 60 S ve D tuşuna basınca S tuşu çalışmıyor

Purple Guy

Hectopat
Daha fazla  
V117 güncellemesine kadar her şey normaldi ama güncelledikten sonra S ve D tuşlarına beraber basınca s tuşu deaktive olmaya başladı. Oyun oynarken işimi çok zorlaştırıyor V118'de düzeltildiğini sandım fakat hala aynı sorun devam ediyor. Bunun bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Snaptap veya benzeri bir ayar açılmış veya kapanmış olabilir mi güncelleme sonrası? Klavyenin yazılımından kontrol eder misin?

Snaptap kapalıydı açtım tekrar fakat s tuşuyla hiçbir alakası yok hocam A ve D için açtım.

Sıfırlasın direk bence klavyeyi.

Deneyeyim bir geri dönüş yapayım ama zaten yazılım güncellemeden sonra sıfırlanıyor.

Sıfırlasın direk bence klavyeyi.

Yok hocam hala aynı.

D ye basılı tutarken çalışıyor yani tam yana gitmiyor fakat bırakınca duruyor direk.

Snaptap veya benzeri bir ayar açılmış veya kapanmış olabilir mi güncelleme sonrası? Klavyenin yazılımından kontrol eder misin?

Hocam sıfırlayınca normal çalışıyor ama ayarları değiştirince bozuluyor ve neyin bozduğunu çözemedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…