P PatrickJanee Picopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #1 MCHOSE Ace68 E-sport White Gaming Klavye Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar. www.gaming.gen.tr Bütçe 2500 TL'yi geçmesin. Araştırıp bunu bulabildim. Bu fiyata başka alternatif varsa önerebilirsiniz.
MCHOSE Ace68 E-sport White Gaming Klavye Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar. www.gaming.gen.tr Bütçe 2500 TL'yi geçmesin. Araştırıp bunu bulabildim. Bu fiyata başka alternatif varsa önerebilirsiniz.
muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 7.025 Çözümler 27 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #2 PatrickJanee dedi: MCHOSE Ace68 E-sport White Gaming Klavye Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar. www.gaming.gen.tr Bütçe 2500 TL'yi geçmesin. Araştırıp bunu bulabildim. Bu fiyata başka alternatif varsa önerebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Alınır.
PatrickJanee dedi: MCHOSE Ace68 E-sport White Gaming Klavye Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar. www.gaming.gen.tr Bütçe 2500 TL'yi geçmesin. Araştırıp bunu bulabildim. Bu fiyata başka alternatif varsa önerebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Alınır.