deMu Centipat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:41 #1 Uranus switch modelini almayı planlıyorum sizce alınır mı? Bu fiyata daha iyisi var mı? Uzun zaman götürecek bir klavye arıyorum. Dosya Ekleri Screenshot_2025-11-08-13-40-57-262_com.pozitron.hepsiburada.png 331,3 KB · Görüntüleme: 13
Uranus switch modelini almayı planlıyorum sizce alınır mı? Bu fiyata daha iyisi var mı? Uzun zaman götürecek bir klavye arıyorum.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.078 Yer İzmir Bugün 13:46 #2 deMu dedi: Uranus switch modelini almayı planlıyorum sizce alınır mı? Bu fiyata daha iyisi var mı? Uzun zaman götürecek bir klavye arıyorum. Genişletmek için tıkla... Attığım daha iyi olur. Uzun zaman götürmesini istiyorsanız, mekanik tercih edin. MCHOSE Mix 87 Siyah Lightning Switch Klavye
deMu dedi: Uranus switch modelini almayı planlıyorum sizce alınır mı? Bu fiyata daha iyisi var mı? Uzun zaman götürecek bir klavye arıyorum. Genişletmek için tıkla... Attığım daha iyi olur. Uzun zaman götürmesini istiyorsanız, mekanik tercih edin. MCHOSE Mix 87 Siyah Lightning Switch Klavye
muratscd Hectopat Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 5.485 Çözümler 24 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Bugün 13:47 #3 Bütçeniz ne kadar çıkar ?
deMu Centipat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:47 #4 muratscd dedi: Bütçeniz ne kadar çıkar? Genişletmek için tıkla... Yani 3500 4000 civarı.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.584 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye Bugün 13:49 #5 MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr
MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr
muratscd Hectopat Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 5.485 Çözümler 24 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Bugün 13:49 #6 Leon Dayı dedi: MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Al geç.
Leon Dayı dedi: MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Al geç.
deMu Centipat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:49 #7 Leon Dayı dedi: MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Ace68'in bundan daha iyi olduğu söyleniyor. Ne farkı var. ca9an dedi: Attığım daha iyi olur. Uzun zaman götürmesini istiyorsanız, mekanik tercih edin. MCHOSE Mix 87 Siyah Lightning Switch Klavye Genişletmek için tıkla... Mekanik olarak ne önerirsiniz bu fiyatlara.
Leon Dayı dedi: MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Ace68'in bundan daha iyi olduğu söyleniyor. Ne farkı var. ca9an dedi: Attığım daha iyi olur. Uzun zaman götürmesini istiyorsanız, mekanik tercih edin. MCHOSE Mix 87 Siyah Lightning Switch Klavye Genişletmek için tıkla... Mekanik olarak ne önerirsiniz bu fiyatlara.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.078 Yer İzmir Bugün 13:51 #8 deMu dedi: Mekanik olarak ne önerirsiniz bu fiyatlara. Genişletmek için tıkla... Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar. mecmonkey.com
deMu dedi: Mekanik olarak ne önerirsiniz bu fiyatlara. Genişletmek için tıkla... Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar. mecmonkey.com
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.584 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye Bugün 13:51 #9 deMu dedi: Ace68'in bundan daha iyi olduğu söyleniyor. Ne farkı var? Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi ve switch iyi.
deMu dedi: Ace68'in bundan daha iyi olduğu söyleniyor. Ne farkı var? Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi ve switch iyi.
muratscd Hectopat Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 5.485 Çözümler 24 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Bugün 13:52 #10 ca9an dedi: Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar. mecmonkey.com Genişletmek için tıkla... Alternatif olarak bu da olabilir. MCHOSE GX87 Lite %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Blue Nano Spraying Mekanik Gaming Klavye (MC-GX87-A2) QMK/VIA özelleştirme desteği ile üstün bir dokunsal yazma deneyimi sunar ve sonsuz kişiselleştirme olanaklarının kilidini açar. www.gaming.gen.tr
ca9an dedi: Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar. mecmonkey.com Genişletmek için tıkla... Alternatif olarak bu da olabilir. MCHOSE GX87 Lite %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Blue Nano Spraying Mekanik Gaming Klavye (MC-GX87-A2) QMK/VIA özelleştirme desteği ile üstün bir dokunsal yazma deneyimi sunar ve sonsuz kişiselleştirme olanaklarının kilidini açar. www.gaming.gen.tr