deMu Centipat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:53 #11 ca9an dedi: Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar. mecmonkey.com Genişletmek için tıkla... Fiyatı bir tık daha düşük bir öneriniz var mı acaba? Ve ayrıca biraz sade bir klavye olursa sevinirim böyle renkli klavyeleri sevmiyorum. muratscd dedi: Alternatif olarak bu da olabilir. MCHOSE GX87 Lite %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Blue Nano Spraying Mekanik Gaming Klavye (MC-GX87-A2) QMK/VIA özelleştirme desteği ile üstün bir dokunsal yazma deneyimi sunar ve sonsuz kişiselleştirme olanaklarının kilidini açar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla...
ca9an dedi: Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar. mecmonkey.com Genişletmek için tıkla... Fiyatı bir tık daha düşük bir öneriniz var mı acaba? Ve ayrıca biraz sade bir klavye olursa sevinirim böyle renkli klavyeleri sevmiyorum. muratscd dedi: Alternatif olarak bu da olabilir. MCHOSE GX87 Lite %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Blue Nano Spraying Mekanik Gaming Klavye (MC-GX87-A2) QMK/VIA özelleştirme desteği ile üstün bir dokunsal yazma deneyimi sunar ve sonsuz kişiselleştirme olanaklarının kilidini açar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla...
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.050 Yer İzmir Bugün 13:55 #12 deMu dedi: Fiyatı bir tık daha düşük bir öneriniz var mı acaba? Ve ayrıca biraz sade bir klavye olursa sevinirim böyle renkli klavyeleri sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A) MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir. www.gaming.gen.tr EPOMAKER RT80 Siyah Gaming Klavye Tatmin edici bir yazma deneyimi sunmak için RT80, beş kat ses ve hissi iyileştiren malzeme içerir. www.gaming.gen.tr
deMu dedi: Fiyatı bir tık daha düşük bir öneriniz var mı acaba? Ve ayrıca biraz sade bir klavye olursa sevinirim böyle renkli klavyeleri sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A) MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir. www.gaming.gen.tr EPOMAKER RT80 Siyah Gaming Klavye Tatmin edici bir yazma deneyimi sunmak için RT80, beş kat ses ve hissi iyileştiren malzeme içerir. www.gaming.gen.tr