MCHOSE G3'ün bilinen kronik sorunu var mı?

Makaleler
15
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Benim bildiğim herhangi bir kronik sorunu yok. Bütçe belirtirseniz daha iyi seçenekler bulunabilir ama belki

VXE R1'i de düşündüm yanında ama çok para vermek istemiyorum. Çok para vermeyince de sürekli fareler elimde patlıyor. Bunların klavyeleri çok kullanılıyormuş, ben de zaten gaming olsun falan istemedim. Bana uygun geldi açıkçası. Şu konuda sormuştum: https://www.technopat.net/sosyal/ko...claw-palm-grip-kuecuek-fare-oenerisi.3749166/

Yakın zamanda Rapoo VT9 Air stokları yenilenmişti. Keşke kaçırmasaydınız. Sizin attığınız G3 modelini çok bilmesem de VXE R1 gayet alınabilir bir model olduğunu düşünüyorum. Fazlasıyla uzun giden model istiyorsanız 2000 civarına kadar çıkma şansınız var mıdır acaba?

2000 civarına da alsam fazlasıyla uzun gideceklerine inanmıyorum açıkçası çünkü kaç yıldır 6 ayda bir fare bozuyorum. Yoruldum uğraşmaktan. 1000 TL versem sonra da en azından 3-5 yıl gitse yetecek yani. Ondan MCHOSE G3 iyi olur diye düşündüm. VXE R1 tasarımı farklı geldi, 1500 TL'den fazla çıkasım da yok.

Kronik sorun var mı emin değilim ama parça kalitesi bana fiyatına göre yeterli geldi. Henüz yurt içinde çok fazla kullanan olmadığı için forumlarda çok konusunu da görmedim ama yd incelemelerine baktığım kadarıyla fazla sorun yaşayan görmedim.

Amazon yorumları da olumu sayılabilecek seviyede bence.

2000 civarlarında aslında bana göre gayet uzun ömürlü olabilecek Darmoshark modelleri bulunuyor.

1000TL civarlarında bu SteelSeries Prime+ Mouse

1500 civarlarında ise attığınız VXE R1'i önerebilirim. Tabii yakın zamanda yenilenirmi emin değilim ama stok yenilenirse direk Rapoo VT9 Air alınabilir bence.

Ürünü daha kullanan yok neredeyse yani pek bilinmiyor kronik olup olunmadığı ama Logitech G305'e benziyor biraz ve G305 hiç de rahat olmayan bir model.

Bu fareler uzadıkça ve yükseldikçe benim için kullanılmaz oluyorlar o yüzden tutamıyorum. Onları sevmedim o yüzden pek.

Ürünü daha kullanan yok neredeyse yani pek bilinmiyor kronik olup olunmadığı ama Logitech G305'e benziyor biraz ve G305 hiç de rahat olmayan bir model.

Evet onun çift tıklamayan halini yapmışlar. Rahatlık bence kişiye göre değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…