Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 8 Ağustos 2025 #11 sinOpro1 dedi: Hocam onu da atar misiniz bir bakayim. Genişletmek için tıkla... MCHOSE Jet 75 E-sport Black Topographic Klavye Beyazı da var.
sinOpro1 dedi: Hocam onu da atar misiniz bir bakayim. Genişletmek için tıkla... MCHOSE Jet 75 E-sport Black Topographic Klavye Beyazı da var.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.522 Makaleler 3 Çözümler 22 8 Ağustos 2025 #12 Mai_Sakurajima dedi: Tek eksi yönü plastik kasa olması, onun dışı bütçe jet75'e çıkmıyorsa alınabilecek en iyi %75 klavye denenebilir. Genişletmek için tıkla... Bana göre de bir eksisi var knob olmaması.
Mai_Sakurajima dedi: Tek eksi yönü plastik kasa olması, onun dışı bütçe jet75'e çıkmıyorsa alınabilecek en iyi %75 klavye denenebilir. Genişletmek için tıkla... Bana göre de bir eksisi var knob olmaması.
A Ardakck51 Femtopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #13 Mutlaka alın hocam şu an MCHOSE G75 Pro'dan yazıyorum bende sesi olsun ışıklandırması olsun performansı olsun hiçbir sıkıntısı yok.
Mutlaka alın hocam şu an MCHOSE G75 Pro'dan yazıyorum bende sesi olsun ışıklandırması olsun performansı olsun hiçbir sıkıntısı yok.
sinOpro1 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 473 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #14 Hocam bunun siyah rengi var mı lutfen acil yazabilir misiniz? MCHOSE G75 Pro Black Green cabbage tofu klavye - Gaming.Gen.TR MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye Hocam bu aynı ürün mü?
Hocam bunun siyah rengi var mı lutfen acil yazabilir misiniz? MCHOSE G75 Pro Black Green cabbage tofu klavye - Gaming.Gen.TR MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye Hocam bu aynı ürün mü?
lavyy123 Picopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 818 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #15 sinOpro1 dedi: Hocam bunun siyah rengi var mı lutfen acil yazabilir misiniz? MCHOSE G75 Pro Black Green cabbage tofu klavye - Gaming.Gen.TR MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye Hocam bu aynı ürün mü? Genişletmek için tıkla... Evet aynı, tam siyahıda var. MCHOSE G75 Pro Black Cabbage Tofu v3 Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Son düzenleme: 8 Ağustos 2025
sinOpro1 dedi: Hocam bunun siyah rengi var mı lutfen acil yazabilir misiniz? MCHOSE G75 Pro Black Green cabbage tofu klavye - Gaming.Gen.TR MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye Hocam bu aynı ürün mü? Genişletmek için tıkla... Evet aynı, tam siyahıda var. MCHOSE G75 Pro Black Cabbage Tofu v3 Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr
sinOpro1 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 473 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #16 lavyy123 dedi: Evet aynı, tam siyahıda var. Genişletmek için tıkla... Hocam onu da atabilir misiniz bana siyah lazim bulamadim. lavyy123 dedi: Evet aynı, tam siyahıda var. MCHOSE G75 Pro Black Cabbage Tofu v3 Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam 400TL fark var yesil olani alacağım. Son düzenleme: 8 Ağustos 2025
lavyy123 dedi: Evet aynı, tam siyahıda var. Genişletmek için tıkla... Hocam onu da atabilir misiniz bana siyah lazim bulamadim. lavyy123 dedi: Evet aynı, tam siyahıda var. MCHOSE G75 Pro Black Cabbage Tofu v3 Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam 400TL fark var yesil olani alacağım.
N Nhympexx2475 Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #17 sinOpro1 dedi: Hocam onu da atabilir misiniz bana siyah lazim bulamadim. Hocam 400TL fark var yesil olani alacağım. Genişletmek için tıkla... Aldın mı? Memnun musun?
sinOpro1 dedi: Hocam onu da atabilir misiniz bana siyah lazim bulamadim. Hocam 400TL fark var yesil olani alacağım. Genişletmek için tıkla... Aldın mı? Memnun musun?
sinOpro1 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 473 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #18 Nhympexx2475 dedi: Aldın mı? Memnun musun? Genişletmek için tıkla... Hocam bayağı memnunum cok guzel klavye.
Nhympexx2475 dedi: Aldın mı? Memnun musun? Genişletmek için tıkla... Hocam bayağı memnunum cok guzel klavye.
N Nhympexx2475 Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #19 sinOpro1 dedi: Hocam bayağı memnunum cok guzel klavye. Genişletmek için tıkla... Manyetik mi bir de sesi nasıl hocam daktilo gibi mi? Yoksa sessiz mi?
sinOpro1 dedi: Hocam bayağı memnunum cok guzel klavye. Genişletmek için tıkla... Manyetik mi bir de sesi nasıl hocam daktilo gibi mi? Yoksa sessiz mi?
sinOpro1 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 473 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #20 Nhympexx2475 dedi: Manyetik mi bir de sesi nasıl hocam daktilo gibi mi? Yoksa sessiz mi? Genişletmek için tıkla... Manyetik hocam sesi de güzel ama cok sesli degil soft bir tık isterseniz bir video yukleyebilirim sesi icin.
Nhympexx2475 dedi: Manyetik mi bir de sesi nasıl hocam daktilo gibi mi? Yoksa sessiz mi? Genişletmek için tıkla... Manyetik hocam sesi de güzel ama cok sesli degil soft bir tık isterseniz bir video yukleyebilirim sesi icin.