MCHOSE G75 Pro alınmalı mı?

İntrasty

Kilopat
Şu an Corsair strafe, Cherry MX brown Switch'li bir klavye kullanıyorum ve daha kompakt, kablosuz; tuşları daha yumuşak ve akıcı bir klavye arıyorum. Biraz araştırdım, genellikle tavsiyeler bu modele çıkıyor.
Sıkı MOBA oynarım; Valorant ve CS'ye de ara sıra girerim. Ben şu an kullandığım klavyeyi aldığımda piyasada manyetik klavye diye bir kavram yoktu. Bu yüzden mekanik ile manyetik arasındaki farklara çok hâkim değilim.
Benim için en önemli özellikler: Kablosuz olduğu için bağlantının stabil olması, kopmaması, pil performansının iyi olması ve sesinin çok fazla olmaması. Önerilerinizi bekliyorum.

Şu anda bu klavye kullanıyorum pil gerçekten çok uzun gidiyor, sesi de çok fazla değil bağlantı sorunu hiç yaşamadım. Bence tek eksiği renk sayısı daha fazla olabilirdi. Fiyat göre harika klavye.

Alınır tabii fiyatı güzel.

Alınır güzel klavye. 8000 mAh batarya ile gelmesi iyi bir artı.

Şu anda bu klavye kullanıyorum pil gerçekten çok uzun gidiyor, sesi de çok fazla değil bağlantı sorunu hiç yaşamadım. Bence tek eksiği renk sayısı az daha fazla olabilirdi.

Şu an bu klavyede kampanya var mı resmi satıcısı kim nereden alınır? Parolapara yöntemi patlamış. Trendyol'dan alacağım sanırım peşin fiyatına 3 taksit yapıyor.

Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ses olarak beğeniyorum memnunum fakat bağlantı konusunda kablolu olarak kullanıyorum birden fazla defa bağlantı da sorun yaşadım kopmalar yaşadım canımı sıktığından dolayı kablolu olarak devam ediyorum onun dışında programı biraz daha geliştirilebilirdi diye düşünüyorum.

Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ses olarak beğeniyorum memnunum fakat bağlantı konusunda kablolu olarak kullanıyorum birden fazla defa bağlantı da sorun yaşadım kopmalar yaşadım canımı sıktığından dolayı kablolu olarak devam ediyorum onun dışında programı biraz daha geliştirilebilirdi diye düşünüyorum.

Bağlantı sorununun birçok nedeni olabiliyor. Ben yaklaşık 1 sene kullandım, nadir sorun yaşadım. Genel olarak sorunsuzdu kablosuzu.

Başkan kablo girişi klavyenin ön kısmında ne tarafta kalıyor dizüstü kullanıyorum klavye laptopa yapışık olduğu için kablo girişi kapanabiliyor fotoğraf ekleyebilsen çok daha güzel olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı