MCHOSE G75 Pro dongle çalışmıyor

xivyy

Femtopat
Daha fazla  
1 hafta önce MCHOSE G75 Pro klavye satın aldım dongle ı kasaya takınca bağlantı sesi geliyor ama klavyeden tuşlara basınca hiçbiri çalışmıyor (klavyenin şarjı tam) é tuşu dongle ı takınca hızlı hızlı yanıp sönüyor.

Çok iyi değil gibi ama korkunç değil. Kablolaması yüzünden olabilir,ön USB portundan alınan sinyal kablo kalitesizliğinden parazitlenir ve ağ sinyali bozulur. Arka porta takın böyle durumlarda, parazite daha dayanıklı olurlar.

Çok iyi değil gibi ama korkunç değil. Kablolaması yüzünden olabilir,ön USB portundan alınan sinyal kablo kalitesizliğinden parazitlenir ve ağ sinyali bozulur. Arka porta takın böyle durumlarda, parazite daha dayanıklı olurlar.
Anladım hocam teşekkür ederim. Dongle ile dediğim port kısmına takınca yine takılmalar oluyor bazen ama bakacağım bir şekil.

Ben bu sebeble iade ettim ve Dongle'ın bozuk olduğunu söylediler laptop kullanıyorum 20-30 santim mesafeden bile çekmiyordu bağlantı sorunları oluyordu tuş basmıyordu basıyordu sonra geç basıyordu falan filan sizde de benzer sorun olabilir diğer kullanan kişilere sorun dongle ile mesafe kaça ulaşınca temassızlık başlıyor diye öğrenin eğer kullanan kişilerin mesafeyle çok uzaksa sizin sorun yaşadığınız mesafe Dongle'da sorun olabilir.

Ben bu sebeble iade ettim ve Dongle'ın bozuk olduğunu söylediler laptop kullanıyorum 20-30 santim mesafeden bile çekmiyordu bağlantı sorunları oluyordu tuş basmıyordu basıyordu sonra geç basıyordu falan filan sizde de benzer sorun olabilir diğer kullanan kişilere sorun dongle ile mesafe kaça ulaşınca temassızlık başlıyor diye öğrenin eğer kullanan kişilerin mesafeyle çok uzaksa sizin sorun yaşadığınız mesafe Dongle'da sorun olabilir.
Anlattıklarınız aynısını yaşıyorum.

Anlattıklarınız aynısını yaşıyorum.

Gönderin garantiye incelesinler ama bir kağıda sorununuzu detaylı şekilde yazın kargonun içine koyun.
Beni bugün aradılar sorunun dongle ile alakalı olduğunu söylediler iadeyi onayladım, akşamı da Çiçeksepeti'nden Black olanı sipariş verdim indirim varmış. İndirim olmasa almazdım Gaming.Gen.TR'den beğenmedim müşteri ilişkilerini iletişim güzel ama mağdur gibi hissettim nedense kendimi. Green modelini almıştım stokta olmadığı için iade yapalım dediler, aynı model farklı renk seçeneği sunmadılar, ben rica ettim farkını ödeyim gönderin dedim onu da kabul etmediler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı