M mrgkdnz Femtopat Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #1 Selamlar, MCHOSE G75 Pro klavye alacağım ama siyah model istiyorum, bazi yerlere baktim yok diyorlar ama Hepsiburada ve başka sitelerde buldum. Onlar çakmasi olmasin? Linki bu: MCHOSE G75 Pro Black%75 Cabbage Tofu v3 Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar MCHOSE G75 Pro Black%75 Cabbage Tofu v3 Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu İnşallah digerlerinden çok farklı değildir.
Selamlar, MCHOSE G75 Pro klavye alacağım ama siyah model istiyorum, bazi yerlere baktim yok diyorlar ama Hepsiburada ve başka sitelerde buldum. Onlar çakmasi olmasin? Linki bu: MCHOSE G75 Pro Black%75 Cabbage Tofu v3 Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar MCHOSE G75 Pro Black%75 Cabbage Tofu v3 Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu İnşallah digerlerinden çok farklı değildir.
328914 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.184 Makaleler 11 Çözümler 59 19 Ağustos 2025 #11 kxy dedi: Aynı rengi elimde şuan. Attigim linkte daha ucuz. MCHOSE G75 Pro Black Cabbage Tofu v3 Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Eki Görüntüle 2558843 Genişletmek için tıkla... Şahsi düşüncem ışıkların kapalı olması daha güzel gösterir hocam, ben kendi klavyemin ışığını hep kapalı kullanıyorum. Beyaz modeli var bende de. Artı 0 Eksi
kxy dedi: Aynı rengi elimde şuan. Attigim linkte daha ucuz. MCHOSE G75 Pro Black Cabbage Tofu v3 Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Eki Görüntüle 2558843 Genişletmek için tıkla... Şahsi düşüncem ışıkların kapalı olması daha güzel gösterir hocam, ben kendi klavyemin ışığını hep kapalı kullanıyorum. Beyaz modeli var bende de.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 15.873 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #12 328914 dedi: Şahsi düşüncem ışıkların kapalı olması daha güzel gösterir hocam, ben kendi klavyemin ışığını hep kapalı kullanıyorum. Beyaz modeli var bende de. Genişletmek için tıkla... Yok açık olacak onlar . Artı 0 Eksi
328914 dedi: Şahsi düşüncem ışıkların kapalı olması daha güzel gösterir hocam, ben kendi klavyemin ışığını hep kapalı kullanıyorum. Beyaz modeli var bende de. Genişletmek için tıkla... Yok açık olacak onlar .
328914 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.184 Makaleler 11 Çözümler 59 19 Ağustos 2025 #13 kxy dedi: Yok açık olacak onlar . Genişletmek için tıkla... Işığı olmasa ortalığı yıkacakmışsınız gibi duruyor Hayırlı olsun hocam. Artı 0 Eksi
kxy dedi: Yok açık olacak onlar . Genişletmek için tıkla... Işığı olmasa ortalığı yıkacakmışsınız gibi duruyor Hayırlı olsun hocam.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 15.873 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #14 328914 dedi: Işığı olmasa ortalığı yıkacakmışsınız gibi duruyor Hayırlı olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Klavye koyu renkli oldugu icin gorunmuyor tuslar hocam yoksa benimde cok umrumda dehil . Sadece beyaz renk açık kullanıyorum genelde zaten. Artı 0 Eksi
328914 dedi: Işığı olmasa ortalığı yıkacakmışsınız gibi duruyor Hayırlı olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Klavye koyu renkli oldugu icin gorunmuyor tuslar hocam yoksa benimde cok umrumda dehil . Sadece beyaz renk açık kullanıyorum genelde zaten.