Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Katılıyorum bende ondan bahsettim, en kötü switch alırsın.

Tofuların eski serisinde yani v1'de lubenin az olduğunu söylemişlerdi. Zaten reaper tercih etmezdim seçeneğim olsa.

3000 mAh ve 14 saat şarj korkutucu bir tık. Artık gezerken MCHOSE öven yabancılara denk geliyorum, aylar önce övmüşler. Köklüymüş bayağı belli.
Sanırım bütçe modeli yapmak için şarj çipinden kısmışlar. Bari içine coiled kablo koysalarmış. O klavyeyi alsam kablolu olarak kullanırdım.

Birkaç saatte şarj oluyor bendekiler.

Hatta birçok şikayet de Aula F75'in sarjının %40'a indiğinde klavyenin sapıtmasıydı. Gecikme falan olduğunu söylüyorlar her yerde %40'a inince gözle görülür şekilde yoksa fark etmezlerdi.

Sanırım bütçe modeli yapmak için şarj çipinden kısmışlar. Bari içine coiled kablo koysalarmış. O klavyeyi alsam kablolu olarak kullanırdım.

Yani bende bir forumda 2-3 hafta diyenleri gördüm . Hızlı şarj özelliği olmayabilir.

Yani ben hiç rgb kullanmadığım için 40%'ları hiç görmedim. Toplamda 3 klavyeyi aktif kullanıyorum değiştire değiştire, sene sonu aldığım f75'i iki veya üç kere şarj ettim toplamda.

Yani ben hiç RGB kullanmadığım için 40%'ları hiç görmedim. Toplamda 3 klavyeyi aktif kullanıyorum değiştire değiştire, sene sonu aldığım F75'i iki veya üç kere şarj ettim toplamda.

Yani zaten birçok klavye de RGB kapalı 1 ay gidenleri gördüm. RGB bayağı tüketiyor şarjı.

Yani bende bir forumda 2-3 hafta diyenleri gördüm . Hızlı şarj özelliği olmayabilir.
Abartıdır bence o da. 2-3 Hafta şarjda mı beklemiş takan kişi. Ben M1 V5 almadan önce gecikme vb. yapıyor diyorlardı. Sorun yaşayanlar vardı mesela. Bahsedilen sorunların 1 tanesi bile yok. Bazen ya abartılıyor ya da bazı arkadaşlarımız talihsiz olabiliyor. Neyse ki teknoloji konusunda şanslıyım. Bugüne kadar neredeyse teknolojik ürünlerde bir sorun yaşamadım. Gamepower'ı 5 yıl sorunsuz bir şekilde kullanmam örnek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…