Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yapabilirler bilmiyorum ama bir şey yaparlarsa iyi olur. Bende ilk defa yurt dışı alışveriş yapacaktım sırf alacağım ürünler Türkiye'de olmadığından ama şansıma bu yasa çıktı

Alıp deneyebilirsiniz, problem yaşamazsınız çok büyük ihtimalle. Yaşarsanız da paranız iade edilir, zaten büyük alışveriş siteleri bunlar.

Bence de hocam. Kalite olarak çok bir farkları yok, herkes kendi zevkine hangisi uyuyorsa onu seçsin.

Bence de hocam. Kalite olarak çok bir farkları yok, herkes kendi zevkine hangisi uyuyorsa onu seçsin.
Konu başında tofu önermemizin sebebi onun daha ucuz olmasıydı, şimdi fiyatları eşitlendi.

Evet dostlar, sound test izleyin istediğinizi alın.

Hocam kalite olarak çok farkları yok derken tofu V3 switch 1-2 tıkta olsa daha mı kaliteli yani bence kalite farkı hiç yoksa sadece ses olarak bakıyorsak latte switch ses konusunda önde bile olabilir.

Hocam kalite olarak çok farkları yok derken tofu V3 switch 1-2 tıkta olsa daha mı kaliteli yani bence kalite farkı hiç yoksa sadece ses olarak bakıyorsak latte switch ses konusunda önde bile olabilir.
Hocam marka olarak hangisi daha kaliteli bilemeyiz onu çünkü yakınlar baya ama ikisi de yeterince kaliteli denebilir.

arkadaşlar parolapara uygulamasına kayıt olmaya calısıyorum telefon no kod gelmıyorr

Hocam neredeyse fark yok diyebilirim kalite anlamında. Çok başa baş, sesini sevdiğinizi alın.

Dinlediğim kadarıyla tofu V3 switch daha sessiz daha kremsi gibi latte switch daha sesli clicky ama bir yandan da daha hoş gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…